Allison

Salg og udvikling af private label til kædekunder i Danmark og Norge

Allison er med blandt de førende producenter og leverandører indenfor Affordable Premium skønhedspleje produkter til ansigt, hår og krop i Skandinavien. Udover Allisons egne koncepter og kollektioner har virksomhedens store know how positioneret Allison, som betydelig private label leverandør til udvalgte førende mærker og store detailkæder i ind og udland.

Allison har i mange år været førende i udviklingen af økologiske og naturlige produkter, med fokus på kvalitet og miljø. Inspirationen til nye produkter kommer ofte fra naturen og målet er flotte resultater, der kan ses og føles.

Allison er grundlagt i 1970 og kendes ved 55 dedikerede medarbejdere med hvert deres speciale. Allison indgår i den familieejet danske koncern Nopa Nordic Family.


Til Allison A/S i Bramming søger vi en Key Account Manager som får salgsansvar for udvalgte kædekunder i Danmark og Norge.

Opgaven

Din opgave er salg og udvikling af koncepter og løsninger til dagligvarehandlen i Danmark og Norge, hvor du får afsæt i bestående platform af store kædekunder. Det omfatter bl.a. håndtering af tendere, kalkulation og tilbudsgivning, servicering og forhandling af årsaftaler, håndtering af evt. afvigelser og reklamationer, samt øvrigt salgsfremmende arbejde – herunder deltagelse på udstillinger og messer.

Du kommer til at drive din ”egen forretning” og udarbejde komplette koncepter til kunderne. I praksis er det dig der er idé skaber, og projektlederen, der sikrer at det færdige koncept udrulles hos kunderne.

Du får opbakning fra den øvrige organisation og samarbejdet er præget af godt humør og stor stolthed over såvel produkter som det arbejde der præsteres. Du vil have berøring med alt fra indkøb og økonomi til udvikling og produktion.

Dig

Du er robust og har modet til at gå efter de store kunder. Du har en god gennemslagskraft, tålmodighed, godt købmandskab, kreativitet og du tænker i kundens produktprogram og afsætningsmuligheder. Du følger med i udviklingen, har øje for den gode forretning og evner at udtænke koncepter, der matcher kunderne.

Din track record viser, at du tager ansvar og ejerskab for budget og målsætninger. Du evner at skabe og vedligeholde stærke relationer, og sikrer høj kundeloyalitet. Din succes i jobbet er parallel med din interesse for kundens forretning, og kreative evne til at formidle koncepter og løsninger til professionelle indkøbere.

Det vil være en klar fordel at du kender dagligvarehandelen i Norden og har erfaring med branchens dygtige indkøbere. Du behersker engelsk på forhandlingsniveau – og gerne norsk.

Tilbud

Du tilbydes et spændende job med frie rammer i en virksomhed, som har succes og stor tro på sig selv. Løn og kontraktforhold forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

CategoryHandel & FMCG

© 2023

logo-footer