EagleBurgmann er blandt verdens førende producenter af expansion joint løsninger i metal, gummi og tekniske vævsmaterialer. De har oparbejdet stor ekspertise indenfor området, og leverer løsninger globalt til så forskellige brancher som bl.a. fødevarer, offshore, vind, vandforbedring og kraftværker.

Virksomheden tæller i alt 600 ansatte fordelt på fabrikker i Singapore, Indien, USA og Danmark. Der er godt 100 ansatte i Danmark. På fabrikken i Ringkøbing produceres expansion joints i metal. Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Keld Ellentoft, og er i dag en del af den internationale koncern Freudenberg med ca. 40.000 ansatte, der har aktiviteter i mange forskellige brancher.


Area Sales Manager til teknisk løsningssalg i Danmark

Til EagleBurgmann i Danmark søger vi en erfaren Area Sales Manager. Med reference til Senior Sales Director EJ Europe er opgaven at sikre vækst i kundetilførslen og omsætningen på end-user kunder.

Med udgangspunkt i dit hjemmekontor vedligeholder og udbygger du salget af expansion joint løsninger hos bestående kunder, samt finder og udvikler nye kunder på det danske marked. Du arbejder ind mod slutbrugerne indenfor energi, marine, fødevarer og procesindustrien generelt. Salget foregår gennem direkte salg og deltagelse i relevante udstillinger og seminarer.

Du kommer til at arbejde i et krydsfelt mellem kunden og kundens teknikere samt EagleBurgmann’s teknikere for at finde den rette løsning. Det kræver, at du har teknisk forståelse og stor erfaring med salg af tekniske løsninger.

Du skal forvente bruge ca. 60% af tiden (3 dage) på kundebesøg og de resterende 40% af din tid på hjemmekontoret (2 dage) med afstikkere til kontoret i Ringkøbing. Du vil komme igennem intern oplæring, som sker ad hoc henover de første 12 måneder.

Om dig

Du har formentlig en teknisk/kommerciel uddannelse og 3-5 års B-2-B med salg af tekniske løsning. Ligesom du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Som person er du typen der tager ansvar, er proaktiv, selvmotiverende og resultatorienteret. Du er en dygtig relations skaber med dokumenterede gode salgs- og forhandlingsevner.

© 2023

logo-footer