Hvorfor betale titusindvis af kroner for en rekrutteringsydelse fra en Search og Executive Search-virksomhed, når man sagtens kan rekruttere sin næste direktør, leder eller specialist selv?

I rekrutteringsbranchen bliver der af og til stillet spørgsmål ved nødvendigheden og omkostningerne af vores ydelser. Hos FRONTPEOPLE A/S har vi flere gange haft kunder, som tidligere har forsøgt at rekruttere på egen hånd, men desværre med et økonomisk bagslag, fordi de ikke formåede at rekruttere den rette kandidat.
Selvom vores konsulenter er eksperter i rekruttering, bliver vi på daglig basis udfordret. Rekruttering er en undervurderet disciplin, og går man selv i kast med det uden erfaring kan det have fatale konsekvenser for virksomhedens drift. Rekruttering af ledere har stor strategisk betydning for din virksomheds drift. For at undgå spildtid og unødvendige omkostninger ift. fejlrekruttering kan det være en god investering at bruge en kompetent sparringspartner indenfor rekruttering. Du kunne formentlig ikke drømme om at løfte motorhjelmen og gå i kast med at udskifte motordele uden den rette uddannelse, vel? Hvorfor skulle du undervurdere eksperternes mangeårige erfaring indenfor rekruttering og Headhunting?

Hvordan navigerer man i junglen af rekrutteringsvirksomheder?

Langt flere virksomheder har fået øjnene op for værdien af Search & Executive Search virksomheder når de har brug for en ny direktør, leder eller specialist. Det betyder ligeledes, at langt flere rekrutteringsvirksomheder udbyder ydelser indenfor Headhunting og Executive Search. De mange udbydere betyder ligeledes, at det som kunde er langt vanskeligere at navigere i markedet. I FRONTPEOPLE A/S forstår vi vigtigheden af rekruttering og med en vision om at være den bedste værdiskabende rekrutteringsvirksomhed i Danmark har vi konstant fokus på kvaliteten af vores arbejde. Vi ved, at den rette rekruttering har kæmpe vækstpotentiale, og ligeledes at et fejlmatch kan koste din virksomhed dyrt.

Kontakt os til en uforpligtende snak og hør mere

I FRONTPEOPLE A/S har vi mange års erfaring med god ledelse som skaber arbejdsglæde og som motiverer de ansatte. Vi er eksperter i rekruttering af direktører, ledere og specialister og sætter en dyd i, at finde den ledelsesprofil som passer bedst til jeres virksomhed. Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter til en uforpligtende snak.

CategoryBlogindlæg

© 2021

logo-footer