Enhver virksomhed drømmer om motiverede medarbejdere og ledere, som finder stor glæde i deres dagligdag hos virksomheden. Oftest er der stor fokus på medarbejdertrivsel, men hvad med ledelsen? I en rapport fra God Arbejdslyst Indeks udarbejdet i 2017 viser det, at medarbejdere har brug for klare og veldefinerede mål for at opnå størst arbejdsglæde. Virksomhedens ansatte har brug for følelsen af at have udrettet noget, og få det tydeliggjort når de har løst en opgave. Dette opnås kun ved god ledelse og det er derfor altafgørende, at lederen opretholder sin motivation og arbejdslyst.

Arbejdsglæde er god business

I FRONTPEOPLE A/S samarbejder vi med foreningen, Glade Chefer. Foreningen fokuserer på sammenhængen mellem engagerede ledere og vækst i virksomheden. God ledelse handler i allerhøjeste grad om ”Happy Management”. En engageret og motiveret leder udstråler ikke blot arbejdsglæde, men påvirker ligeledes virksomhedens medarbejdere positivt. Arbejdsglæde er ikke bare sjov og spas på arbejdspladsen, men også god business. Vi ser ofte, at de ledere som ikke prioriterer arbejdsglæde ikke leverer ligeså gode resultater som øvrige ledere. Spørgsmålet er blot om jeres virksomhed er klar til at prioritere arbejdsglæde og tage den alvorligt?

Brasilianske Semco Partners har arbejdsglæde øverst på agendaen

Alt for mange virksomheder verden over ser gennem fingre med dårlig ledelse. I Semco Partners i São Paulo, Brasilien, har man taget kampen op og sat øget arbejdsglæde øverst på agendaen. Semco Partners 3000 ansatte har to gange årligt mulighed for at bedømme deres nærmeste ledere anonymt med en score fra 0 til 100, som efterfølgende bliver offentliggjort internt blandt virksomhedens ansatte. På den måde sikrer Semco Partners at hylde motiverede og dygtige ledere imens dårlige ledere bliver synliggjorte og presset til at forbedre sig.

Hvis jeres virksomhed ønsker bæredygtig succes, er I nødt til at forholde jer innovative. Vedvarende arbejdsglæde sikrer, at jeres virksomhed opretholder et godt ry, og at jeres medarbejdere såvel som ledere har lyst til at blive fremadrettet.

Kontakt os til en uforpligtende snak og hør mere

I FRONTPEOPLE A/S har vi mange års erfaring med god ledelse som skaber arbejdsglæde og motiverer de ansatte. Vi er eksperter i rekruttering af direktører, ledere og specialister og sætter en dyd i, at finde den ledelsesprofil som passer bedst til jeres virksomhed. Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter til en uforpligtende snak.

CategoryBlogindlæg

© 2021

logo-footer