Jan Jørgensen (til venstre) sammen med CEO for FRONTPEOPLE A/S, Peter Thyssen.
Jan Jørgensen, Partner (til venstre) sammen med CEO for FRONTPEOPLE A/S, Peter Thyssen.

Lukket Search – Når behovet er en Secret Service, har vi metoden som sikrer et hurtigt chefskifte, mens virksomheden fortsætter sin drift. Når markedet og væksten bringer virksomheder ind i nye faser, kan der opstå behov for at sætte holdet på ny. Spørgsmålet er, hvordan gennemføres et forløb, som tager hensyn til forretningen og de involverede parter, mens driften fortsætter?

Hos FRONTPEOPLE A/S tilbyder vi rekruttering af direktører, ledere og specialister i hele Danmark. Som noget helt særligt tilbyder vi derudover en service vi har døbt, Secret Service. Denne service gør det muligt at udskifte virksomhedens direktør, en af virksomhedens ledere eller specialister uden tomrum og spildtid i skiftet. Med en lukket search proces får du anonym Headhunting af kvalificerede kandidater, som stemmer overens med jeres virksomheds DNA og specifikke krav og ønsker. Det giver ro til at finde den bedst egnede kandidat – mens at driften fortsætter uændret.

Vi giver 12 måneders garanti på din rekrutteringsudfordring

Hos FRONTPEOPLE A/S har vi en vision om at være den mest værdiskabende rekrutteringsvirksomhed i Danmark. Det betyder, at vi giver du får hele 12 måneders garanti på den valgte kandidat når I samarbejder med os.

Med en succesrate på 97% har vi dokumentationen i orden og kan derfor garantere tryghed både før, under og efter rekrutteringsforløbet af den valgte kandidat.

Forudsætningen for vores høje succesrate er, at vi er samarbejdende og grundige i forarbejdet, og derigennem sikrer en fælles opfattelse af kandidatprofilen, stillingen og kravene til begge.
Vores store ekspertise med rekruttering indenfor en lang række forskellige erhverv sikrer, at vi ved hvor stillingen skal eksponeres og får skabt grundlaget for at udvælge de mest kvalificerede kandidater til netop jeres virksomhed.

Vi varetager rekrutteringsprocessen og minimerer din arbejdsbyrde

Vi varetager hele processen – helt fra udarbejdelse af profilbeskrivelsen til de indledende samtaler og personvurderinger. Du skal blot forholde dig til de udvalgte kandidater og medvirke til evaluering og beslutning om ansættelse.

Rekruttering, Headhunting og Executive Search er for dig der mangler tiden til en rekrutteringsproces, ikke får de rette ansøgere når du selv laver et jobopslag, eller måske har oplevet en fejlrekruttering og nu ønsker en professionel løsning af rekrutteringsopgaven.

Kontakt os uforpligtende og få et tilbud

Er du i tvivl om hvad FRONTPEOPLE A/S kan gøre for dig og din virksomhed, har du spørgsmål eller er du interesseret i et reelt tilbud – så kontakt en af vores konsulenter på tlf.: +4575191938 eller e-mail: mail@frontpeople.dk

CategoryBlogindlæg

© 2021

logo-footer