Få indsigt og styrk beslutningsgrundlaget med personvurderinger

Personvurderinger, er grundige og kvalitative tests der anvendes som udgangspunkt for at vurdere slutkandidaters egnethed til aktuelle stillinger. Gennem anerkendte psykologiske tests forholder vi os kritiske og undrende til kandidaters personlige og psykologiske kompetencer, og efterprøver disse gennem dybdegående interviews. Vi fokuserer både på at afdække de personlige udviklingspotentialer og opmærksomhedspunkter for en kommende arbejdsgiver, men afdækker også kandidatens forandringsevne, lederkapacitet og etiske værdigrundlag igennem denne personvurdering. Dette sikrer at kandidaten både passer ind ift. udfordringen i den konkrete stilling og endnu vigtigere at kandidaten matcher virksomhedens kulturværdier og forretningsetik.

At arbejde med mennesker og ledelse er komplekst, og personvurderinger giver ikke den fulde sandhed, men giver pejlemærker som kan gøre komplekse beslutninger og vurderinger håndgribeligt. Hos FRONTPEOPLE A/S er vi certificerede i en række psykologiske personlighedstests og adfærdstest. Testpakken sammensættes afhængig af stillingens og opgaven karakter.

Kvalitetstjek og personvurdering af interne og eksterne kandidater

Personvurderinger kan både foretages på kandidater der selv har søgt en stilling, headhuntede kandidater og også kandidater I måske selv kan pege på, men som I ikke selv vil kontakte af forskellige årsager. Til nogle stillinger er der også ofte interne kandidater som skal bedømmes på lige vilkår med det øvrige felt. Dette skaber FRONTPEOPLE A/S mulighed for og præsenterer et sammenligneligt grundlag for den ansættende leder, som kan træffe sin beslutning på et oplyst grundlag hvor antagelserne er ryddet af vejen.

Vi tilbyder også personvurderinger ved interne ansættelser.

Kontakt os gerne og hør mere om hvad vi kan tilbyde jer på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk