FRONTPEOPLE A/S er en rekrutterings- og konsulentvirksomhed med ekspertise indenfor Rekruttering, Forandringsledelse og Assessment.

Rekruttering

Gennem rekruttering finder vi den rette kandidat til jer. Vi sikrer at grundlaget for ansættelsen lever op til højeste standarder og leverer en struktureret proces af høj kvalitet. Gennem en forståelse for jeres virksomheds DNA og den situation I står i, sigter vi mod et match af høj kvalitet mellem jer og kandidaterne. Gennem processen identificeres kandidater med et højt kompetenceniveau og motivation til opgaven, og vi udvælger kandidater, der tidligere har skabt resultater.

»Resultatet af vores grundige forarbejde er ansættelser, der indfrier jeres forventninger, og lidt til. «

Læs mere om Rekruttering.

Forandringsledelse

Vi arbejder med Organisationsudvikling, Strategiudvikling, Performancekultur, Lederudvikling, Lederdøgn og Salgsledelse.

Vi sikrer høj kvalitet i processen, hvor vi tager udgangspunkt i jeres DNA, så I får en proces, der er skræddersyet til netop jer. I processen agerer vi proceskonsulenter og er ”positivt irriterende” – vi stiller de nødvendige spørgsmål, så vi i fællesskab kan udvikle nye kritiske perspektiver på jeres forretning.

Assessment

Afdæk din virksomheds ledelseskraft, kompetencer, medarbejdertrivsel og potentiale.