Få klarhed og overblik til at træffe de vigtige beslutninger

Hos FRONTPEOPLE A/S hjælper vi virksomheder med værdifulde input, der medvirker til at løfte kvalitetsniveauet i vigtige organisatoriske beslutninger. Vi skaber overblik og klarhed i komplekse situationer og udfordrindringer, ved hjælp af Assessment værktøjer som organisatoriske GAP analyser samt vurderinger af nøglepersoner. Dette overblik skabes ved at designe og gennemføre såvel kvantitative som kvalitative analyser, samt med dybdegående psykologiske personvurderingsforløb.

 

Organisations- og GAP analyser

Gennem organisatoriske GAP-analyser hjælper vi virksomheder med, at forstå hvor de er i dag, hvor de gerne vil hen og hvordan de kommer videre. At tilpasse forretningen og organisationen er noget alle virksomheder oplever løbende i deres levetid, men svaret på udfordringerne er ikke altid lysende klart. Hos FRONTPEOPLE A/S udarbejder vi GAP analyser i jeres organisation gennem kvalitative interviews med nøglemedarbejdere og desk research af jeres processer og forretningsgange

Læs mere her

 

Personvurderinger- og tests

Ved at udarbejde dybdegående psykologiske personvurderinger og tests, gør vi komplekse beslutninger og vurderinger håndgribelige for vores kunder. Personvurderinger er processer, der anvendes som udgangspunkt for at vurdere slutkandidaters egnethed til aktuelle stillinger, eller nuværende lederes forandrings- og udviklingspotentialer.

Læs mere her

 

God Arbejdslyst – Forstå trivslen og opnå bedre ledelse

Gennem målinger af virksomhedens trivsel og arbejdslyst hjælper FRONTPEOPLE A/S vores kunder, med at skabe grobund for bedre ledelse. God ledelse er en forudsætning for trivsel og god arbejdslyst på arbejdspladsen, hvilket er den mest effektive vej til at skabe engagerede medarbejdere, som igen løfter bundlinjen og skaber bæredygtig vækst.

God Arbejdslyst handler om at trives på sit job og være motiveret for at gå på arbejde. FRONTPEOPLE A/S er partnere i GAIS, som står for God Arbejdslyst Index og er skabt i et samarbejde mellem bla. Kantar Gallup, Krifa og Institut for lykkeforskning. God Arbejdslyst kan måles helt konkret baseret på forskningen fra God Arbejdslyst Indeks, der systematisk gennemgår de syv vigtigste faktorer for arbejdslysten. GAIS har fuld anonymitet og FRONTPEOPLE A/S kan hjælpe jer med at måle og forstå trivslen for en medarbejdergruppe, en afdeling eller for hele virksomheden

Læs mere her