Få overblik og træf de rigtige beslutninger

At tilpasse forretningen og organisationen er noget alle virksomheder oplever løbende i deres levetid, men svaret på udfordringerne er ikke altid lysende klart. Hos FRONTPEOPLE A/S udarbejder vi GAP analyser i jeres organisation gennem kvalitative interviews med nøglemedarbejdere og desk research af processer og forretningsgange. Det handler om at forstå, hvor man er i dag og hvor man gerne vil hen. Slutproduktet er et overblik og en række anbefalinger til hvordan i kommer bedst muligt videre på rejsen.

 

Få indblik i de skjulte forretnings- og udviklingsparametre

Gennem en GAP analyse forholder vi os objektivt, undrende og faktuelt til en række udviklingsparametre- og perspektiver i jeres organisation. Nogle processer kan være skjulte for beslutningstagerne og ved at forholde sig til nøglemedarbejdernes egne holdninger og ideer, bliver skjulte udfordringer og muligheder belyst og italesat. FRONTPEOPLE A/S er certificeret i Balanced Scorecard og vi anvender denne model som afrapporteringsværktøj for at sikre at vi kommer rundt om alle de relevante perspektiver i jeres organisation – både de menneskelige, kulturelle, organisatoriske og finansielle.

Kontakt os gerne på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk, hvis I overvejer at skabe organisatorisk overblik og klarhed gennem et assessment forløb, eller læs mere her hvis I vil teste trivsel og god arbejdslyst i jeres organisation.