God Arbejdslyst – Forstå trivslen og opnå bedre ledelse

Gennem målinger af virksomhedens trivsel og arbejdslyst hjælper FRONTPEOPLE A/S vores kunder, med at skabe grobund for bedre ledelse. God ledelse er en forudsætning for trivsel og god arbejdslyst på arbejdspladsen, hvilket er den mest effektive vej til at skabe engagerede medarbejdere, som igen løfter bundlinjen og skaber bæredygtig vækst.

FRONTPEOPLE A/S er partnere i GAIS, som står for God Arbejdslyst Index og er skabt i et samarbejde mellem bla. Kantar Gallup, Krifa og Institut for lykkeforskning. God Arbejdslyst handler om at trives på sit job og være motiveret for at gå på arbejde. Det kan vi måle helt konkret baseret på forskningen fra God Arbejdslyst Indeks, der systematisk gennemgår de syv vigtigste faktorer for arbejdslysten. Brugere af GAIS har fuld anonymitet i deres besvarelser og FRONTPEOPLE A/S kan hjælpe jer med at måle og forstå trivslen for en medarbejdergruppe, en afdeling eller hele virksomheden.

Prøv selv GAIS-værktøjet og se din egen arbejdslyst nemt, fortroligt og helt gratis her.

De 7 faktorer og værdiskabelsen for jeres virksomhed

GAIS baserer sig på omfattende forskning i den danske befolkning og de 7 faktorer der undersøges i en GAIS måling forklarer tilsammen 71% af hvad danskernes arbejdslyst består af.

En måling for målingens skyld giver ingen værdi. Værdien i at lave en God Arbejdslyst måling i virksomheden, ligger i at begreber som mening, ledelse og balance bliver italesat og gjort konkrete. Ved at forstå hvordan arbejdslysten blandt medarbejderne konkret står til, kan man begynde at tale om den og forbedre den. Hos FRONTPEOPLE A/S kan vi hjælpe jer med at forstå medarbejdernes trivsel og rådgive jer I hvordan I konkret og strategisk kan forbedre den.

Overvejer I, om det er det rigtige at tage en God Arbejdslyst måling jeres din afdeling eller virksomhed? Så kontakt os på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk for at høre mere og komme i gang.

 

Læs mere her, hvis I ønsker at skabe organisatorisk overblik og klarhed gennem GAP analyser