Hos FRONTPEOPLE tager organisationsudvikling udgangspunkt i kundernes behov. Vi skaber fundamentet for forandringer i fællesskab. Som proces konsulenter, er vi lyttende men udfordrende – Vi skaber en god grundforståelse for jeres forretning og nuværende situation gennem en tæt dialog med jer.

Kommunikation af kompleks organisationsudvikling

Organisationsudvikling afhænger af komplekse processer, som involverer forandringsledelse, strategisk kommunikation og en generel forståelse for forretningsudvikling. For at lykkes med disse processer, er det vigtigt, at de ikke bliver unødigt komplekse. Forandringerne skal holdes forstålige, så de intenderede forandringer kan forstås og bearbejdes af organisationen. Hele essensen af et succesfuldt organisationsudviklingsforløb afhænger derfor af evnen til at forenkle kompleksitet til simple rammer og tydelig kommunikation.

Hvorfor organisationsudvikling

Alle virksomheder har på et tidspunkt brug for at udvikle sig. Behovet for udvikling kan både opstå af mere eller mindre pludselige forandringer i markedet, nye teknologiske muligheder, ledelsesmæssige forandringer eller måske noget helt andet. Uanset hvordan behovet er opstået, er vi klar til at hjælpe jeres virksomhed til, at gennemgå en struktureret forandring der sikre, at i får udfordret jeres eksisterende antagelser.

Gevinsterne ved et organisationsudviklingsforløb kan være mange. Uanset om formålet er et komplet turn-around eller at stå endnu stærkere, er investeringen i denne proces, godt givet ud.

»En investering i organisationsudvikling er en investering i din virksomheds fremtid. «

Ved at have en veludviklet organisation, er jeres virksomhed rustet til at få det bedst mulige ud af fremtidens muligheder og udfordringer. Forandringer i virksomhedens omverden kan opleves som både hurtige og langsomme i den foranderlige verden vi, i dag, lever i. Ved at have en langsigtet tilgang til organisationsudvikling kan man højne afkastet for sine proaktive investeringer i fremtiden.

En proces der skal prioriteres.

Der er flere indgangsvinkler til at arbejde med organisationsudvikling. For nogle, er det mest værdifuldt indledningsvist at udarbejde motivationsanalyser og trivselsundersøgelser, mens det for andre er mere relevant at starte med én-til-én møder mellem ledere og medarbejdere. Uanset metodevalget, er det vores evne til at forstå jeres behov, der sikrer, at vi i fællesskab kan udarbejde det rigtige skræddersyede forløb for jeres virksomhed. Det er valget af den helt rigtige løsning, som sikrer, at I kommer i mål med jeres forandringsledelse og organisationsudvikling.

»Processen bliver skræddersyet til jeres virksomhed.«

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan arrangere et møde og i fællesskab blive klogere på, hvad lige netop i har brug for. Telefon +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk