Gennemgribende forandringer som eksponentielle teknologier, digital transformation og den 4. industrielle revolution, udfordrer i dag den traditionelle strategiske planlægning.

Hos FRONTPEOPLE A/S har vi en samarbejdende tilgang til strategiudvikling. Vi agerer proceskonsulenter og sparringspartnere, hvor vi udfordrer direktion og ledergruppe på både det kortsigtede og langsigtede strategiske udsyn.

» ”Hvad er formålet med at løbe, hvis du ikke er på den rette sti?” Tysk ordsprog.«

I mange virksomheder lever det kortsigtede strategiske perspektiv i bedste velgående i form af årlige eller halvårlige strategievalueringer. Denne form for strategisk planlægning vil der altid være behov for, og vi skal ikke undvære det. Til gengæld er der modsat også mange virksomheder, der undgår at arbejde med virksomhedens langsigtede strategi og formål – et udsyn, hvor vi stiller spørgsmål til vores evne til at overleve på længere sigt.

Er vi tilstrækkelige, i det vi tilbyder markedet, hvad er vores vision for virksomheden på længere sigt, og hvordan ændrer vi strategisk kurs gennem forandringsledelse? Disse spørgsmål er essentielle at forholde sig til, og det er her vi hos FRONTPEOPLE A/S kan agere sparringspartnere. Gennem dialog, udfordrende spørgsmål, analyse og vedholdende nysgerrighed, skaber vi i fællesskab nye vinkler på jeres forretnings formål, vision og mission.

Hvorfor arbejde med en proces for strategiudvikling?

Resultatet af en strategiudviklingsproces med FRONTPEOPLE A/S er nye kritiske perspektiver på jeres forretning og konkrete handlingsplaner for, hvordan I forretnings- og ledelsesmæssigt forholder jer til både den korte og langsigtede fremtid, og ultimativt kommer i mål med jeres strategiske målsætninger gennem forretningsudvikling.

Processen kræver åbenhed

For at i får det optimale ud af processen, er åbenhed et must. Vi skal ikke kende alle jeres forretningshemmeligheder, men hvis udfordringer ikke bliver belyst, bliver de heller ikke løst optimalt. Det er vi selvfølgeligt opmærksomme på. Derfor er vi positivt udfordrende og spørger ind, hvor det er nødvendigt. Vi spørger ikke, for at provokere, men for at sikre, at i får det optimale udbytte af processen.

Er I, i tvivl om en strategiudviklingsproces, er noget for dig? Eller kan I ikke vente med at komme i gang? Kontakt os gerne og hør hvordan vi kan hjælpe jer med at få det maksimale ud af jeres process.

Kontakt os på tlf. +45 7519 1938 eller pty@frontpeople.dk