Inkluderet onboarding af den nye medarbejder

Hos FRONTPEOPLE A/S er onboarding fast inkluderet i vores rekrutteringsydelser, da undersøgelser viser, at en stor andel af nye ansatte fyres eller siger op indenfor 18 måneder. Det viser, at der er betydelige faldgrupper ved rekruttering. En effektiv måde at undgå disse faldgrupper er, at lave et målrettet og struktureret onboadring forløb med den nye medarbejder.

I en rekrutteringsproces hos FRONTPEOPLE A/S afholder vi altid 2 opfølgningsmøder med kandidaten og ansættende leder – ét møde efter 3 måneder og ét efter 9 måneder. Her har vi fordelen af, at være ekstern tredjepart som kan italesætte behov, mangler eller succeser i samarbejdet mellem kandidat og leder, og derudover afstemme fælles målsætninger og forudsætninger for samarbejdet nu og i fremtiden.

Skab den bedste start for jeres nye kollega

Mange virksomheder har set ideen i, at skabe en god start for den nye medarbejder, og arbejder i dag med onboarding, men mange fanges også fortsat i faldgruberne. At skabe en struktureret og gennemarbejdet onboarding for den nye medarbejder, handler ikke bare om at købe nye blomster og skrive et personligt brev til opstartsdagen der er signeret af direktøren. Det er også en god ide, men det handler i ligeså høj grad om dét ordet ”onboarding” antyder – at komme om bord på skibet sammen med resten af den øvrige besætning. Vil man i mål med denne øvelse kræver det, at virksomheden har arrangeret de første uger af den nye medarbejders kalender og forholdt sig til hvem man skal møde, hvordan man skal møde dem og hvad man skal tale om.

Hos FRONTPEOPLE A/S tilbyder vi både inkluderede onboarding samtaler i det første år efter ansættelsen, men yder også rådgivning om hvordan I som virksomhed kan skabe planer og praksis for hvordan nye medarbejdere kommer ombord og hurtigt bliver en del af holdet. Derudover tilbyder vi også forskellige forløb af forandringsledelse der kan få hele virksomheden på rette kurs.

Kontakt os gerne og hør mere om hvad vi kan tilbyde jer på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk