Rekruttering der passer til jeres behov

FRONTPEOPLE A/S er en rekrutterings- og konsulentvirksomhed, som hjælper vores kunder med at finde, kvalificere og ansætte de rigtige medarbejdere efter markedets højeste kvalitetsstandarder. Den rigtige medarbejder kan have en afgørende betydning for forretningen og kan gøre en verden til forskel for virksomhedens fremtid. At arbejde med mennesker er komplekst og derfor har vi en af markedets bedste garantiordninger på rekrutteringer, hvilket hænger sammen med vores høje kvalitetskrav og grundighed. Derudover hjælper vi målrettet med onboarding af den nye medarbejder og inkluderer altid 2 opfølgningsdialoger, for at sikre et godt samarbejde mellem virksomhed og medarbejder ved rekruttering.

Den vigtigste forudsætning for at skabe den optimale værdiskabelse ligger i at kunne lytte til, og forstå, virksomhedens behov og situation, hvorefter vi tilpasser vores ydelser efter den konkrete opgave. FRONTPEOPLE A/S kan hjælpe med jeres rekruttering både via annoncebaserede rekrutteringer, Headhunting samt Executive Search af direktører, ledere og specialister.

Rekruttering handler om mennesker og det perfekte match

Formålet hos FRONTPEOPLE A/S er, at bringe mennesker og virksomheder tættere på hinanden og at medvirke til det perfekte match. Godt samarbejde, menneskeforståelse og evnen til at matche talenter med kundens virksomhed giver succesfulde rekrutteringer. Vi ved, at virksomheder har brug for mennesker, der kan drive og udvikle forretningen, men vi ved også at værdigrundlaget skal passe sammen, og at dette ofte er den vigtigste parameter. Derfor sætter vi en ære i, at forstå kundens DNA, værdier og mentalitet, for at skabe det perfekte match mellem kandidat og virksomhed.

Undgå faldgruberne og tiltræk de bedste

Rekruttering af nøglemedarbejdere handler om, at styrke virksomhedens konkurrenceevne samt sikre, at virksomheden realiserer sine strategiske målsætninger. Videnskabelige undersøgelser viser, at blandt 20.000 ansættelser opsiger eller fyres 46%, indenfor 18 måneder. Faldgruberne for virksomhederne er bl.a., at stillingsbetegnelsen ikke er defineret godt nok, at man vælger kloner af sig selv eller at man konkluderer på antagelser og dermed ender med fejlagtige beslutninger, vedrørende rekrutteringen af nye medarbejdere.

Ved at anvende en professionelt rekrutteringsvirksomhed som FRONTPEOPLE A/S, undgår virksomheder disse faldgruber og risici. I får en partner der har jeres interesse for øje og som kan kvalitetssikre forudsætningerne for stillingen. Vi udfordrer jer på definitionen af nøgleopgaverne, succeskriterierne og forventningerne til samspillet med den øvrige organisation. Derudover får I en partner, der kender jer og som løbende kan kvalificere en pipeline af kandidater til jeres forretning, så I har muligheder når behovet opstår.

 

Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk