Høj værdiskabelse ved rekruttering af den rette leder

Gennem vores Executive Search forløb skaber vi værdi for vores kunder. Vi skaber matchet mellem virksomheden og kandidaten med et strategisk forretningsorienteret fokus og vi udfordrer vores kunder for at sikre, at de reelle behov bliver afdækket.

De passive kandidater har tiden til at vente på det rette job, og deres beslutninger er realistiske og velovervejede. Vi sørger for, at præsentere de bedst mulige kandidater i forhold til den aftalte profil.

Vores proces består af et tæt samspil med bestyrelsen og direktionen hos vores kunder. Formålet er at sikre, at matchet mellem kandidat og virksomhed er langtidsholdbart. Den ultimative kandidat er således både kvalificeret, motiveret og har forudsætningerne til at skabe værdi for virksomheden.

Et kvalitetssikret Executive Search forløb

En rekrutteringsproces hos FRONTPEOPLE A/S kan forløbe via vores Executive Search proces. Vi afdækker markedet efter topkvalificerede kandidater, der ikke selv søger job. Den type kandidater kan kun motiveres, såfremt det aktuelle job er et naturligt og rigtigt karriereskridt.

Vi arbejder målrettet med vores informer-netværk kombineret med de traditionelle veje som f.eks. LinkedIn, CV databaser og headhunting i udvalgte virksomheder. Vores processer, koblet med vores erfaring, kompetencer og ressourcer, er det der sikrer, at I får en topkvalificeret medarbejder, der kan skabe resultater.

Potentielle kandidater kontaktes altid med en høj grad af professionalisme og den nødvendige diskretion. Gennem dialogen med kandidaterne sikres det, at der er en stærk kobling mellem virksomhedens behov og kandidatens kompetencer, ambitioner og personlighed. Som en del af kvalitetssikringen trækker vi referencer på de relevante kandidater.

Kontakt os gerne og hør mere om hvad vi præcis kan tilbyde jer på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk