Hvorfor skal man vælge at headhunte den nye nøglemedarbejder?

Der er mange gode grunde til at vælge headhunting for at finde den næste medarbejder, men den vigtigste er, at I får adgang til de kandidater, der ikke er aktivt jobsøgende. At kunne rekruttere de såkaldte passive kandidater er ofte afgørende for en virksomhed – og kan i høj grad være en medvirkende årsag til at stå bedst mulig i markedet.

Den passive kandidat forholder sig realistisk og velovervejet til den konkrete jobmulighed. De har tid til at vente på det job, der vil være interessant for dem som det næste i karrieren. Og det er jo det, det handler om – det rigtige og langtidsholdbare match mellem kandidat og virksomhed. Fordi vi tror på, at vi kan opnå dette i fællesskab, har vi et af markedets bedste garantiordninger og inkluderer derudover et målrettet onboarding forløb, for at sikre et godt samarbejde mellem virksomhed og medarbejder.

Du kan læse flere detaljer om forløbets faser under Search forløbet.

Succesfuld headhunting gennem samarbejde

Et headhunting forløb hos FRONTPEOPLE A/S er et gennemprøvet, struktureret og værdiskabende samarbejde. Forudsætningen for succesfuld headhunting er grundigt forarbejde og den vigtigste indledende øvelse er derfor at sikre, at virksomhedens ønsker, formålet med ansættelsen og profilen af den nye medarbejder er veldefineret.

På baggrund af jeres behov indledes en proces, hvor vi i kraft af vores erfaring, kompetencer og ressourcer, er i stand til at finde det stærkeste kandidatfelt til jer. Dette er vores vigtigste værdiskabelse, hvilket gør processen enkel og effektiv for jer, som flere af vore mangeårige kunder også nævner:

»Vi har oplevet en professionel håndtering af opgaverne, og det har gjort processen med at udvælge og ansætte nye medarbejdere enkel og effektiv for os.«
DIN Forsyning A/S

På baggrund af jeres behov indledes en proces, hvor vi i kraft af vores erfaring, kompetencer og ressourcer er i stand til at finde det stærkeste kandidatfelt til jer.

Jeres mulighed for anonymitet

FRONTPEOPLE A/S giver virksomheder mulighed for at være anonyme. Der er flere forskellige fordele ved, som virksomhed, at være anonym i en rekrutterings proces. En fordel ved anonymitet er, at virksomheden bliver fri for kandidaters eventuelle forud indtagelse om virksomheden. Det er en fordel, hvis virksomheden står overfor større forandringer, og derfor har brug for en leder, der motiveres af det nye – og ikke påvirkes af ”gammel historie”. En anden fordel er, at virksomheden undgår at skabe usikkerhed i organisationen, mens en ny leder ansættes. Dette kan for nogle virksomheder have en stor betydning. Vi håndterer anonymiteten efter jeres behov og ønsker – vi afslører aldrig mere for kandidaterne, end der er aftalt.

Kontakt os gerne og hør mere om hvad vi kan tilbyde jer på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk