Effektiv annoncebaseret rekruttering der skaber maksimal værdi

I en annoncebaseret rekruttering sikrer FRONTPEOPLE A/S at kunden opnår maksimal værdi og effektivitet i processen, samt at tidsforbruget er minimeret og målrettet de mest relevante kandidater. Vi er garant for den højeste kvalitet i forløbet, hvorfor vi er i stand til at yde en af markedets bedste garantiordninger, og inkluderer derudover et målrettet onboarding forløb, for at sikre vedvarende succes for både virksomheden og den nye medarbejder. Vi varetager hele processen fra udarbejdelse af profilbeskrivelsen til de indledende samtaler og personvurderinger, således at kunden kan fokusere på at møde de rette kandidater og selv evaluere kandidatfeltet med det enkelte menneske i centrum.

Det gennemgående element for alle rekrutteringer er vores vilje til at bringe mennesker og virksomheder tættere på hinanden og at skabe det perfekte match. For nogle kunder og stillinger er den bedste løsning en kombination af annoncebaseret rekruttering og headhunting, mens det for andre er mere passende at lave en ren annoncebaseret tilgang til rekrutteringen, eller lukket search.

Skræddersyet stillingsopslag og tiltrækningsplan

I en annoncebaseret rekruttering er tiltrækningen af kandidaten det vigtigste redskab, og det er derfor afgørende at stillingsopslaget udformes og kommunikeres på den mest optimale måde, samt at stillingsopslaget eksponeres i de rette medier, overfor de rette kandidater. Dette er i høj grad vores ekspertise, men for at sikre det bedste resultat, er det afgørende at udformningen af stillingsopslaget sker i samarbejde med kunden, og det er også kunden der har den endelige godkendelse før materialet eksponeres. Vi har stort fokus på at udfordre baggrunden for stillingen og bruger mange kræfter på at definere stillingsbeskrivelsen og profilen på den rette kandidat, da dette er forudsætningen for en succesfuld rekruttering.

 

Kontakt os gerne og hør mere om hvad vi kan tilbyde jer på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk