LØNKOORDINATOR

  • Applications have closed

Lønkoordinator

Bovia er en almen boligadministration, hvis fornemmeste opgave er, at udleje, administrere, vedligeholde og modernisere boliger i samarbejde med boligorganisationer og deres beboerdemokrati. Bovia administrerer og udlejer p.t. ca. 8.500 boliger i Kolding, Lunderskov, Vejen, Billund og Grindsted. Der er ca. 130 ansatte i Bovia inkl. medarbejdere fra de boligselskaber, der administreres.


Betroet lønkoordinator med ansvar for afvikling af løn samt kontraktudarbejdelse

Som lønkoordinator bliver du en betroet medarbejder, og får ansvaret for korrekt afvikling af løn til samtlige ansatte i Bovia og administrerede selskaber. Selve lønkørslen og lønsystemet er placeret eksternt.

En vigtig opgave bliver lønafstemning, og håndtering af store datamængder fra ressourcestyringssystemet herunder også udarbejdelse af statistikker og oversigter i Excel.

Du bliver den primære person vedr. afstemning af bl.a. fonde, pension og sundhedsforsikring samt det naturlige omdrejningspunkt for spørgsmål vedr. løn, kontrakter og overenskomster. Ligesom du udarbejder kontrakter efter gældende overenskomster, og sikrer at de bliver underskrevet og journaliseret.

Stillingen referer direkte til økonomichefen, og det bliver din opgave stå for rådgivning og vejledning af ledere og medarbejdere i organisationen vedr. løn, overenskomster, ferieloven, funktionærloven og anden relevant lovgivning. Dine primære samarbejdspartnere er økonomichefen og beboerservicechefen.

Om dig

Der kan være mange ”veje” til denne opgave, vigtigst er at du har en økonomisk baggrund og behersker Excel.

Du har erfaring med såvel lønkørsler og den nye ferielov samt bogføring og GDPR. Desuden er du vant til at sætte dig ind i overenskomster, lovgivning og aftaler. Du forstår at udtrække information fra overenskomster til brug for løn og kontraktudarbejdelse.

Du har et god overblik, og tager højde for helheden i dit arbejde. Du arbejder systematisk, struktureret og analytisk. Som person er du en teamplayer, der er selvkørende og reflekterende.

Dine kommunikationsevner er gode, og du har gennemslagskraft. Ligesom du er tålmodig, samarbejdende og loyal.

Du er perfekt til dansk i skrift og tale, og har kørekort til bil.

Bovia tilbyder

En spændende stilling, hvor du:

  • Får stort ansvar
  • Bliver en del af en dynamisk organisation
  • Får udfordringer og kan udvikle dig
  • Bliver en central person for løn samt ansættelseskontrakter

Interesseret?

Hvis du har de rette kvalifikationer og erfaringer til dette job, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke på “Ansøg stillingen” nederst på siden.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Jan Jørgensen telefon +45 41 19 17 03.