Ledige stillinger

Afsluttede stillinger

 • KONCERN ØKONOMICHEF

  Vores kunde er en velkonsolideret og succesrig koncern og markedsleder i sin niche, som på baggrund af stærke værdier leverer solide resultater.

 • COO

  Esoft systems er en global virksomhed med hovedkontor i Odense og afdelinger i Sverige, Vietnam og Spanien. I Danmarks er selskabets hovedaktivitet salg af professionelle ejendomspræstationer til ejendomsmæglere, herunder foto- videoløsninger og tekstbeskrivelser. Virksomheden er markedsleder og tilbyder ud over kerneydelsen også back-end løsninger for større ejendomskæder.

 • DIREKTØR

  DIN Forsyning A/S er Danmarks femte største multiforsyningsvirksomhed, drevet af 220 kompetente ledere og medarbejdere. Virksomheden har stærke værdier og vilje til at være med i udviklingen - et godt udgangspunkt for at være med fremme i en branche i rivende udvikling samt løbende store investeringer.

 • HEAD OF QUALITY & CSR

  Our customer is an international company, which develops and markets top quality textile products globally, under one of the most powerful brands in the world. The company HQ is based in Denmark and has a strong culture and expertise, which secures the high quality of its premium segment products. The company has great business potential and a growth strategy in place for the coming years

 • SALES DIRECTOR - MARKEDSUDVIKLING

  Vores kunde, som er beliggende centralt i Østjylland, er en værdidrevet vidensvirksomhed med store ambitioner om vækst og markedsudvikling.
  Virksomheden kendetegnes ved et særdeles solidt og voksende fodfæste i vindindustrien og bidrager med blandt andet konceptuelle løsninger til branchen.

 • CIO

  Vores kunder er en global virksomhed med hovedkontor i Jylland. Virksomheden leverer højkvalitets produkter og service til komplekse opgaver og industrier.

 • DIREKTØR TIL BILKONCERN MED AMBITIONER

  Vores kunde er en konsolideret, progressiv og nytænkende aktør i bilbranchen, og virksomhedens kultur sætter kunder, kvalitet, godt købmandskab og service i forreste række. Bilkoncernen og dens afdelinger er beliggende i Trekantområdet og har gennem årene markeret sig som klassens friske dreng. Ambitionen er at udfordre standarden i branchen og sikre kundens mobilitet gennem attraktive og konkurrencedygtige bilkoncepter.

 • PROJEKTCHEF

  DIN Forsyning A/S er Danmarks femte største multiforsyningsvirksomhed og resultatet af den nylige fusion mellem Varde Forsyning A/S og Esbjerg Forsyning A/S.
  DIN Forsyning A/S er drevet af 220 kompetente ledere og medarbejdere og har stærke værdier og vilje til at være med i udviklingen - et godt udgangspunkt for at skabe succes i en branche i markant forandring.

 • ERHVERVSDIREKTØR OMRÅDE ØSTJYLLAND

  Sydbank blev igen i 2015 kåret som den af de største banker, der har de mest tilfredse og loyale erhvervskunder.

 • RISK MANAGER

  Energinet.dk varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og naturgas. Virksomheden ejer energiens motorveje og har ansvaret for at skabe fair konkurrence på markedet for el og gas til gavn for forbrugerne. Energinet.dk er en selvstændig offentlig virksomhed med 860 engagerede og fagligt højt uddannede medarbejdere. Med afsæt i værdierne forretningsorientering, udvikling, ansvarlighed, engagement, mod og tillid lægger Energinet.dk vægt på hele tiden at udvikle virksomheden som organisation og som menneske.

 • CTO

  Med hovedkontor i Jylland leverer virksomheden full-service og høj-kvalitets løsninger til kræverende industrier.

 • HR-Manager

  Mere end 100 års møbelhistorie med respekt og passion for kvalitetshåndværk kendetegner hvert møbel fremstillet af Carl Hansen & Søn. Carl Hansen & Søn er verdens største producent af møbler designet af Hans J. Wegner, og porteføljen inkluderer desuden design af bl.a. Mogens Koch, Kaare Klint og Ole Wanscher. Virksomheden har 240 ansatte. Alle Carl Hansen & Søn møbler produceres i Danmark og forhandles over hele verden.

 • REGNSKABSCHEF/SOUSCHEF

  Bovia er et administrationsselskab som står for udlejning af 8.500 almene boliger og beskæftiger sig med ca. 100 medarbejdere fordelt i en central administration og lokale boligforeninger placeret i Kolding, Billund, Lunderskov, Grønnevangen, Vejen og Grindsted.