Åbne stillinger

Afsluttede stillinger

 • ADM. DIREKTØR

  Vores kunde er en del af en international industriel koncern med fuld værdikæde og præsterer en trecifret millionomsætning. Potentialet for global vækst er betydeligt, og den besluttede vækststrategi udfordrer såvel nye markeder som nye produktområder og forventes at kræve store ændringer.

 • KONCERN ØKONOMICHEF

  Vores kunde er en velkonsolideret og succesrig koncern og markedsleder i sin niche, som på baggrund af stærke værdier leverer solide resultater.

 • COO

  Global virksomhed med hovedkontor på Fyn og afdelinger i Europa og Asien. I Danmarks er selskabets hovedaktivitet salg af professionelle løsninger til ejendomsmarkedet. Virksomheden er markedsleder og tilbyder ud over kerneydelsen også løsninger for større ejendomskæder.

 • CHRO

  Our client helps OEM and aftermarket customers in the wind power industry bring new solutions and products to life.

 • DIREKTØR

  Virksomheden er blandt Danmarks største multiforsyningsvirksomheder og er drevet af kompetente ledere og medarbejdere, med stærke værdier og vilje til at være med i udviklingen - et godt udgangspunkt for at skabe succes i en branche i markant forandring.

 • HEAD OF QUALITY & CSR

  Our customer is an international company, which develops and markets top quality textile products globally, under one of the most powerful brands in the world. The company HQ is based in Denmark and has a strong culture and expertise, which secures the high quality of its premium segment products. The company has great business potential and a growth strategy in place for the coming years

 • SALES DIRECTOR - MARKEDSUDVIKLING

  Vores kunde, som er beliggende centralt i Østjylland, er en værdidrevet vidensvirksomhed med store ambitioner om vækst og markedsudvikling.
  Virksomheden kendetegnes ved et særdeles solidt og voksende fodfæste i vindindustrien og bidrager med blandt andet konceptuelle løsninger til branchen.

 • CIO

  Vores kunder er en global virksomhed med hovedkontor i Jylland. Virksomheden leverer højkvalitets produkter og service til komplekse opgaver og industrier.

 • DIREKTØR TIL BILKONCERN MED AMBITIONER

  Vores kunde er en konsolideret, progressiv og nytænkende aktør i bilbranchen, og virksomhedens kultur sætter kunder, kvalitet, godt købmandskab og service i forreste række. Bilkoncernen og dens afdelinger er beliggende i Trekantområdet og har gennem årene markeret sig som klassens friske dreng. Ambitionen er at udfordre standarden i branchen og sikre kundens mobilitet gennem attraktive og konkurrencedygtige bilkoncepter.

 • PROJEKTCHEF

  Virksomheden er blandt Danmarks største multiforsyningsvirksomheder og er drevet af kompetente ledere og medarbejdere, med stærke værdier og vilje til at være med i udviklingen - et godt udgangspunkt for at skabe succes i en branche i markant forandring.

 • ERHVERVSDIREKTØR OMRÅDE ØSTJYLLAND

  Vores kunde er en velrenommeret bank, som er blandt de største banker herhjemme og flere gange er kåret til, at have de mest tilfredse og loyale erhvervskunder.

 • CSO - GLOBAL AFTERMARKET SALES

  Our client is an ambitious, high-quality entrepreneurial growth company and acknowledged supplier to high-demanding industries.

 • RISK MANAGER

  Vores kunde er en selvstændig offentlig virksomhed og med engagerede og fagligt højt uddannede medarbejdere. Virksomheden ejer energiens motorveje og har som nøgleaktør ansvaret for at skabe fair konkurrence på markedet for el og gas til gavn for forbrugerne. Med afsæt i værdierne forretningsorientering, udvikling, ansvarlighed, engagement, mod og tillid lægger organisationen vægt på hele tiden at udvikle virksomheden som organisation og som menneske.

 • CTO

  Med hovedkontor i Jylland leverer virksomheden full-service og høj-kvalitets løsninger til krævende industrier.

 • HR-MANAGER

  Med mere end 100 års historie med respekt og passion for kvalitetshåndværk, er virksomheden kendt som producent af møbler designet af en række kendte danske designere. Alle møbler produceres i Danmark og forhandles over hele verden.

 • REGNSKABSCHEF/SOUSCHEF

  Vores kunde er et administrationsselskab som står for udlejning af 8.500 almene boliger og beskæftiger sig med ca. 100 medarbejdere fordelt i en central administration og lokale boligforeninger.

 • HEAD OF PRODUCTION ENGINEERING

  Virksomheden er en internationalt forankret markedsleder i sin niche, som udvikler, producerer og leverer produkter af høj teknisk kompleksitet til vindindustrien globalt