Et Headhunting forløb hos FRONTPEOPLE er et gennemprøvet, struktureret og værdiskabende samarbejde, som bygger på et grundigt forarbejde.

Den vigtigste og indledende øvelse er derfor at sikre, at virksomhedens ønsker og formål med ansættelsen, er veldefineret.

Vores proces er veldokumenteret, og tager udgangspunkt i virksomhedens krav og behov. Med udgangspunkt i en gennemanalyseret search-strategi, screener vi markedet for relevante kandidater.

Vi har gennem mange år i branchen opbygget et solidt netværk, og i kombination med erfaring og gennemprøvede metoder, leverer vi værdiskabende kandidater.

FRONTPEOPLE | Rekruttering, Headhunting, Executive Search

Vi er eksperter i Headhunting og Executive Search af direktører, ledere og specialister

FRONTPEOPLE A/S er grundlagt i 2007 med missionen om at styrke virksomheders konkurrencekraft gennem Headhunting og Executive Search af direktører, ledere og specialister i hele Danmark. En mission som udspringer af mange års erfaring med virksomheds- og organisationsudvikling, rekruttering og sammensætning af teams – og af oplevelsen af at lykkes.

Vores vej til succes, bygger på grundighed og indgående forståelse for opgaven. Samtidig er det essentielt, at både diskretion og de rette metoder tages i brug.

Som kunde vil du opleve betydningen af en gennemtestet og struktureret proces, hvor succesligningen indeholder erfaring, forretningsforståelse, indsigt i adfærdsmønstre, nysgerrighed og ikke mindst vedholdenhed. Dertil kommer en systematisk tilgang til opgaven samt at turde udfordre status quo.

Vi kvitterer med de bedst egnede kandidater og indfrielse af forventninger, og du tilbydes én af markedets bedste garantier.