Fleksibel proces som passer til jeres behov

Et Headhunting forløb hos FRONTPEOPLE er et gennemprøvet, struktureret og værdiskabende samarbejde, som bygger på et grundigt forarbejde. Den vigtigste og indledende øvelse er derfor at sikre, at virksomhedens ønsker, formålet med ansættelsen og profilen af den nye medarbejder, er veldefineret. Vores proces er veldokumenteret, fleksibel og tager altid udgangspunkt i vores kunders behov. Vi udarbejder en search-strategi og tiltrækningsplan, og screener herefter relevante kandidater. Vores konsulenter og researchere har gennem årene opbygget solide netværk og er erfarende i at finde de bedste kandidater til vores kunder.

Hvorfor skal man vælge headhunting som metode?

Headhunting henvender sig til virksomheder, som har svært ved at tiltrække relevante kandidater via jobannoncer. Ved at vælge Headhunting, også kaldet Search & Selection, som metode til at finde jeres næste medarbejder, sikres I adgang til de kandidater der ikke er aktivt jobsøgende. Dette øger i høj grad mulighederne for at tiltrække de bedste kandidater til jeres virksomhed.

»Vi har oplevet en professionel håndtering af opgaverne, og det har gjort processen med at udvælge og ansætte nye medarbejdere enkel og effektiv for os.«
DIN Forsyning A/S

Kontakt os gerne på tlf. +45 75 19 19 38 eller mail@frontpeople.dk og få yderligere oplysninger om vores proces og erfaringer.