Din rekrutteringsudfordring er vores speciale

Vi er et erfarent team og eksperter i Headhunting & Executive Search af direktører, ledere og specialister.

Rekruttering med afsæt i menneske- og forretningsforståelse. FRONTPEOPLE blev grundlagt i 2007 af erfarne konsulenter fra search-branchen og vi løser rekruttering i hele værdikæden. Med afdelinger i Vejle og Brøndby dækker vi geografisk bredt, og er der behov for lokal forankring derudover, etablerer vi os ”on-site” eller med en partner, nationalt og internationalt.

Vi arbejder for et bredt udsnit af store og mellemstore virksomheder i forskellige industrier, brancher og ejerformer, som f.eks. børsnoteret, fonds-, familie-, privat-, kapitalfonds- og offentligejet.

Vores gennemtestede metoder, store erfaring og overblik sikrer, at du undgår de mange faldgruber og unødige omkostninger der kan være i en rekrutteringsopgave. I samarbejde udnytter vi fælles erfaringer og overblik, hvilket sikrer højeste kvalitet i såvel fokus som i de beslutninger der skal træffes i rekrutteringsopgaven.

I FRONTPEOPLE kender vi betydningen af at gå i dybden og forstå din virksomheds ambition og kultur, i kombination med en grundig analyse og afdækning af krav til performance. Når det handler om at styrke din konkurrenceevne og sikre, at virksomheden udvikler og realiserer sine strategier, stiller det særlige krav til samarbejdet.

Vi vil være den mest værdiskabende Headhunting og Executive Search virksomhed.

KONTAKT OS OG HØR NÆRMERE

FRONTPEOPLE | Rekruttering, Headhunting, Executive Search

Værdier & samarbejde

Vi ved at faglighed, gode relationer og et stærkt samarbejde skaber de bedste resultater.

Vi arbejder hver dag ud fra følgende værdier og adfærdskodeks:

Samarbejdende

“Vi spiller hinanden bedre,,

Udfordrende

“Vi er positivt irriterende,,

Ambitiøse

“Vi er i konstant udvikling,,

Agile

“Vi lykkes,,