Rekruttering, Headhunting og Executive Search

Den nye direktør, leder eller specialist skal gøre en forskel

FRONTPEOPLE blev grundlagt i 2007 af erfarne konsulenter fra search-branchen og vi løser rekrutteringsopgaver i hele værdikæden. Med afdelinger i Vejle og Brøndby dækker vi geografisk bredt, og er der behov for lokal forankring derudover, etablerer vi os ”on-site” eller med en partner, nationalt og internationalt.

Vi arbejder for et bredt udsnit af store og mellemstore virksomheder i forskellige industrier, brancher og ejerformer, som f.eks. børsnoteret, fonds-, familie-, privat-, kapitalfonds- og offentligejet.

Rekruttering med afsæt i menneske- og forretningsforståelse.

Vores gennemtestede metoder, store erfaring og overblik sikrer, at du undgår de mange faldgruber og unødige omkostninger der kan være i en rekrutteringsopgave. I samarbejde udnytter vi fælles erfaringer og overblik, hvilket sikrer højeste kvalitet i såvel fokus som i de beslutninger der skal træffes i rekrutteringsopgaven.

I FRONTPEOPLE kender vi betydningen af at gå i dybden og forstå din virksomheds ambition og kultur, i kombination med en grundig analyse og afdækning af krav til performance. Når det handler om at styrke din konkurrenceevne og sikre, at virksomheden udvikler og realiserer sine strategier, stiller det særlige krav til samarbejdet.

At være med i front og hæve ambitionsniveauet – er vores DNA.

 • Vi præsterer en succesrate på 97%.
 • 95% vælger os igen til den næste opgave.
 • Vi har en af markeds bedste garantiordninger
 • Vi afholder min. 2 opfølgningssamtaler det første år af ansættelsen.
 • Vi bidrager med rekruttering efter markedets højeste standarder og er stiftende bestyrelsesmedlem af brancheforeningen Search Danmark
 • Annoncebaseret Rekruttering

  Annoncebaseret Rekruttering

  Effektiv proces og kvalificeret kandidatfelt

  Mangler du ressourcer til en rekrutteringsproces, får I ikke de rette ansøgere når I selv laver et jobopslag, eller har I måske en fejlrekruttering bag jer og derfor savner rådgivning i rekrutteringsopgaven? Vi trækker på mange års erfaring og indsigt i tiltrækningsfasen og sikrer, at stillingen eksponeres i de rette medier, overfor de rette kandidater, hvilket sikrer de bedste resultater. Vi varetager hele processen fra udarbejdelse af profilbeskrivelsen til de indledende samtaler og kandidatvurderinger. Således du kan fokusere på at møde et kompetent felt af kvalificerede kandidater.

  Vores rekrutteringsproces tilrettelægges, så I opnår maksimal værdi og effektivitet i processen. Tidsforbruget i rekrutteringsforløbet kan minimeres og målrettes de mest relevante, og aktivt jobsøgende kandidater. Forudsætningen for FRONTPEOPLE’s succesrate på 97% er, at vi er samarbejdende og grundige i forarbejdet, og at vi har en fælles opfattelse af stillingen og kandidatprofilen.

  Kontakt os gerne på tlf. +45 75 19 19 38 eller mail@frontpeople.dk til en dialog om din rekrutteringsopgave.

 • Headhunting

  Headhunting

  Fleksibel proces som passer til jeres behov

  Et Headhunting forløb hos FRONTPEOPLE er et gennemprøvet, struktureret og værdiskabende samarbejde, som bygger på et grundigt forarbejde. Den vigtigste og indledende øvelse er derfor at sikre, at virksomhedens ønsker, formålet med ansættelsen og profilen af den nye medarbejder, er veldefineret. Vores proces er veldokumenteret, fleksibel og tager altid udgangspunkt i vores kunders behov. Vi udarbejder en search-strategi og tiltrækningsplan, og screener herefter relevante kandidater. Vores konsulenter og researchere har gennem årene opbygget solide netværk og er erfarende i at finde de bedste kandidater til vores kunder.

  Hvorfor skal man vælge headhunting som metode?

  Headhunting henvender sig til virksomheder, som har svært ved at tiltrække relevante kandidater via jobannoncer. Ved at vælge Headhunting, også kaldet Search & Selection, som metode til at finde jeres næste medarbejder, sikres I adgang til de kandidater der ikke er aktivt jobsøgende. Dette øger i høj grad mulighederne for at tiltrække de bedste kandidater til jeres virksomhed.

  Kontakt os gerne på tlf. +45 75 19 19 38 eller mail@frontpeople.dk og få yderligere oplysninger om vores proces og erfaringer.

 • Executive Search

  Executive Search

  Høj værdiskabelse gennem målrettet Executive Search

  At finde markedets ultimative kandidat, på det rette tidspunkt, kræver erfarne ressourcer. FRONTPEOPLE A/S´ tilgang til Executive Search er en proaktiv og systematisk afdækning af markedet efter kandidater, der typisk ikke selv søger job. Igennem vores erfaringer, kendtskab til markedet og et tungt netværk af informere og beslutningstagere kan vi identificer og kortlægge kandidater, som har skabt særlige resultater.

  Vi har dokumenteret erfaring med værdiskabende Executive Search på CXO-niveau, indenfor vores brancheområder, som styrker vores kundernes konkurrenceevne og sikre at virksomheden realiserer sine strategiske målsætninger.

  Kontakt CEO Peter Thyssen på tlf. +45 20 93 37 34 og hør nærmere om vores proces og metode.

 • Kandidatvurdering

  Kandidatvurdering

  Kvalitetssikret assessmentforløb

  Hos FRONTPEOPLE A/S er vi certificerede i en række personligheds- og adfærdstest, og medlem af Videncenter for Professionel Personvurdering. Vores konsulenter anvender bl.a., NEO-PI-3 & IST2000R, i den samlede vurdering af kandidaters egnethed til specifikke stillinger. NEO-PI-3 er på verdensplan den mest afprøvede personlighedstest og bygger på den internationalt ansete fem faktor-model, der er baseret på flere årtiers international empirisk forskning i personlighed, og den bagvedliggende teori er den mest alment anerkendte inden for personlighedspsykologien.

  Vi forholder os kritisk og undrende til kandidaters personlige kompetencer og fokuserer både på at afdække kandidatens personlige udviklingspotentialer og opmærksomhedspunkter, samt de for en kommende arbejdsgiver definerede områder som f.eks. kandidatens forandrings- og beslutningsevne, ledelseskapacitet og værdigrundlag. Dette sikrer succesfuld ansættelse – for begge parter.

  Testpakken sammensættes afhængig af stillingens og opgavens karakter.

  Personvurdering af teams og interne kandidater

  Vi tilbyder også personvurderinger på interne kandidater og ansættelser. Er der brug for klarhed over ledergruppens personprofiler og ledelseskapacitet, eller ønskes beslutningsgrundlaget styrket i forbindelse med en ansættelse af kandidat, har vi erfaringen og værktøjerne til løse opgaven.

  Kontakt os gerne på tlf. +45 75 19 19 38 eller mail@frontpeople.dk og hør nærmere om vores assessment og kandidatvurderinger.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, hvis dig og din virksomhed har en forespørgsel – eller spørgsmål vedrørende rekruttering, Headhunting eller Executive Search af direktører, ledere og specialister.

Du kan enten udfylde kontaktformularen her på siden, sende en mail på: mail@frontpeople.dk, eller ringe til os direkte på tlf. +45 75 19 19 38.

DK-7100 Vejle,
Hjulmagervej 8D,
Map →

Tel: +4575191938
E-mail: mail@frontpeople.dk

DK-2605 Brøndby,
Brøndby Stadion 20
Map →