Rekruttering, Headhunting og Executive Search

Din rekrutteringsudfordring er vores speciale. Vi er et erfarent team og eksperter i rekruttering og i Search efter dygtige direktører, ledere og specialister.

Du vil opleve, at vi præsenterer et skarpt og kompetent kandidatfelt.

Du vil kende os på værdisættet; samarbejdende, udfordrende, ambitiøse og agile. Vi er med i front.

 • Vi er stiftende medlem af brancheforeningen Search Danmark og vi rekrutterer efter markedets højeste standarder.
 • Vi præsterer en succesrate på 97%.
 • Vi har en af markeds bedste garantiordninger.
 • Vi hjælper med onboarding af den nye medarbejder – vi følger ganske enkelt opgaven til dørs.

Din rekrutteringsudfordring er vores opgave. Vi går i dybden og udfordrer på stillingens mission og på definitionen af ansvar, nøgleopgaver og succeskriterier såvel som vi afdækker forventningerne til samspillet med den øvrige organisation og omverden.

Med afsæt i et grundigt forarbejde sikrer vi, at du undgår de mange faldgruber og unødige omkostninger i rekrutteringsprocessen.

Rekrutteringsopgaven kan løses med forskellige metoder som:

Succesfuld rekruttering handler om stor erfaring og om menneske- og forretningsforståelse.

Vi kender betydningen af at forstå din virksomheds DNA og kultur, i kombination med en grundig afdækning af krav til performance. Rekruttering af nøglemedarbejdere handler om at styrke din konkurrenceevne og sikre, at virksomheden realiserer sine ambitioner og forventninger til fremtiden.

 • Annoncebaseret rekruttering

  Annoncebaseret rekruttering

  Effektiv proces, når kandidatfeltet er aktivt jobsøgende.

  I en annoncebaseret rekruttering sikrer vi, at du opnår maksimal værdi og effektivitet i processen. Tidsforbruget i rekrutteringsforløbet kan minimeres og målrettes de mest relevante, og aktivt jobsøgende kandidater.

  Forudsætningen for FRONTPEOPLE’s succesrate på 97% er, at vi er samarbejdende og grundige i forarbejdet, og at vi har en fælles opfattelse af stillingen og af kandidatprofilen. Først herefter kan vi kommunikere til de ønskede kandidatprofiler.

  Vi trækker på mange års erfaring og indsigt i tiltrækningsfasen og sikrer, at stillingen eksponeres i de rette medier, overfor de rette kandidater, hvilket sikrer de bedste resultater.

  Vi varetager hele processen fra udarbejdelse af profilbeskrivelsen til de indledende samtaler og personvurderinger. Du kan fokusere på at møde de udvalgte kandidater, og selv medvirke til evaluering og beslutning om ansættelse.

  Annoncebaseret rekruttering henvender sig til dig, der mangler tiden til en rekrutteringsproces, ikke får de rette ansøgere når du selv laver et jobopslag, eller måske har en fejlrekruttering bag dig og derfor savner rådgivning til rekrutteringsopgaven.

 • Headhunting

  Headhunting

  Hvorfor skal man vælge headhunting som metode?

  Headhunting henvender sig til virksomheder, som har svært ved at tiltrække relevante kandidater via jobannoncer. Ved at vælge Headhunting, også kaldet Search, som metode til at finde jeres næste medarbejder, sikres I adgang til de kandidater der ikke er aktivt jobsøgende. Dette øger i høj grad mulighederne for at tiltrække de bedste kandidater til jeres virksomhed.

  Succesfuld Headhunting gennem samarbejde

  Et Headhunting forløb hos FRONTPEOPLE er et gennemprøvet, struktureret og værdiskabende samarbejde, som bygger på et grundigt forarbejde. Den vigtigste og indledende øvelse er derfor at sikre, at virksomhedens ønsker, formålet med ansættelsen og profilen af den nye medarbejder, er veldefineret. Vi udarbejder en search-strategi og tiltrækningsplan, og screener herefter relevante kandidater.

  Vi præsenterer et kompetent kandidatfelt.

  »Vi har oplevet en professionel håndtering af opgaverne, og det har gjort processen med at udvælge og ansætte nye medarbejdere enkel og effektiv for os.«
  DIN Forsyning A/S

 • Executive search

  Executive Search

  Høj værdiskabelse gennem målrettet Executive Search

  At kunne rekruttere de såkaldte passive kandidater er ofte afgørende for en virksomhed – og kan i høj grad være en medvirkende årsag til at stå bedst muligt i markedet. At finde markedets ultimative kandidat, på det rette tidspunkt, kræver erfarne ressourcer.

  FRONTPEOPLE A/S´ tilgang til Executive Search er en proaktiv og systematisk afdækning af markedet efter kandidater, der typisk ikke selv søger job. Udover søgning i f.eks. LinkedIn og CV databaser, arbejder vores Search funktion målrettet med vores omfattende informer-netværk. På denne måde sikrer vi at få identificeret og kortlagt kandidater, som har skabt særlige resultater.

  Den passive kandidat forholder sig realistisk og velovervejet til den konkrete jobmulighed. De har tid til at vente på det job, der vil være interessant for dem som det næste i karrieren. Og det er jo det, det handler om – det rigtige og langtidsholdbare match mellem kandidat og virksomhed.

Rekruttering af direktører & ledere der skaber værdi for jeres virksomhed

Grundet mange års erfaring i branchen og en kvalitetsbevidst rekrutteringsproces har vi i dag en succesrate på hele 97%. Vi forventningsafstemmer samarbejdet allerede inden vi starter screeningsprocessen, og gennemgår et komplekst rekrutteringsforløb af kandidaterne. Vi er opmærksomme på, at kandidaten skal stemme overens med jeres værdier og virksomhedens DNA.

Undgå spildtimer og ukvalificerede kandidater

Det kan være svært at navigere rundt og finde frem til hvilken rekrutteringsvirksomhed, der passer til opgaven. Priser og kvalitet varierer meget, og det kan hurtigt blive dyrt, hvis jeres virksomhed får et dårligt ledelsesmatch.

FRONTPEOPLE A/S er et certificeret rekrutteringsbureau med speciale i Headhunting, Executive Search og rekruttering af direktører og ledere. Vi takker kun ja til opgaver, som vi med sikkerhed kan løse på et yderst tilfredsstillende niveau. Vi lægger en strategi allerede inden rekrutteringsprocessen, og holder jer løbende opdateret, så I føler jer trygge før, under og efter kandidatsøgningen. Samtidigt giver vi en af branchens bedste garantier på hele 12 måneder på den valgte kandidat. Det gør vi, fordi vi har stor tiltro til egne evner, og for at give jer tryghedsgaranti, når I vælger os til en opgave indenfor Headhunting eller rekruttering.

Kontakt os

FRONTPEOPLE A/S

+45 75 19 19 38

mail@frontpeople.dk

Hjulmagervej 8D
DK-7100 Vejle

Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby