Jan Jørgensen (til venstre) sammen med CEO for FRONTPEOPLE A/S, Peter Thyssen.

FRONTPEOPLE A/S byder Jan Jørgensen velkommen som ny Partner. Jan har været en del af FRONTPEOPLE A/S i fire år hvor han har spillet en central rolle i udformningen af vores strategi og fokusering på kerneydelserne Rekruttering, Headhunting og Executive Search. Jan Jørgensen har selv mange års erfaring som Headhunter til danske og internationale virksomheder med aktiviteter i Danmark og matcher således godt ind i FRONTPEOPLE’s høje kvalitetskrav.


”Jeg er naturligvis stolt over, at jeg som Partner hos FRONTPEOPLE A/S kan være med til at sikre, at vi fortsat er agile i vores set-up, og derved kan servicere vores kunder bedst muligt. Det er uden tvivl et stort ansvar, og med mine kompetencer indenfor Headhunting og ”Secret Service”, er jeg med til at sikre, at kunder landet over har udbytte af anonym Headhunting af ledere og specialister”. Citat Jan Jørgensen.

 

Siden FRONTPEOPLE A/S’ start i januar 2007 har vi været i en rivende udvikling og vi tager gerne vores egen medicin. Vi har senest været med til at stifte Brancheforeningen for danske Search og Executive Search virksomheder, ”Search Danmark”, hvor vi arbejder benhårdt med at løfte niveauet indenfor rekruttering af ledere og specialister i hele landet.

Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Jan Jørgensen, eller læse mere om hans kompetenceområde under Om os.

Eksperter i Headhunting / Secret Service

Som en effektiv metode i rekrutteringsopgaven tilbyder vi en løsning vi kalder ”Secret Service”.

Secret Service er til jer, som ønsker at udskifte en af virksomhedens ledere eller specialister på en diskret måde og uden tomrum i skiftet. Vi tilbyder anonym Headhunting af kvalificerede kandidater, som stemmer overens med jeres specifikke krav og ønsker. Med vores ekspertise kan vi garantere, at vi finder den bedst egnede kandidat til positionen.

Hos FRONTPEOPLE A/S giver vi hele 12 måneders garanti

Hos FRONTPEOPLE er vi ambitiøse, og holder hele tiden fokus på kvalitet og service. Vi gør os yderst umage i rekrutteringsprocessen. Når vi har fundet den helt rette profil til jeres virksomhed, giver vi 12 måneders garanti på den valgte kandidat. Det gør vi for at sikre, at I kan være trygge under hele forløbet. Naturligvis er det også fordi, at vi stoler på egne evner og med en succesrate på 97% og en lang referenceliste af dygtige virksomheder landet over, har vi dokumentationen på plads.

Vores to kontorer i henholdsvis Vejle og Brøndby gør det muligt at samarbejde nemt og effektivt i hele Danmark.

Vores fire kerneværdier

Hos FRONTPEOPLE A/S opererer vi i en hård branche, hvor der er meget på spil for vores kunder. Derfor er det alfa og omega, at vi er samarbejdende på tværs af kompetenceflader og at kunderne får max udbytte af vores knowhow.
I samarbejde med os vil du opleve at:

Vi er samarbejdende – Vi spiller hinanden bedre

Vi er udfordrende – Vi er positivt ”irriterende”

Vi er ambitiøse – Vi er i konstant udvikling

Vi er agile – Vi lykkes

For mere information

Såfremt du har relevante spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +4575191938 eller e-mail: mail@frontpeople.dk

CategoryNyheder

© 2019

logo-footer