Kvalitet

I FRONTPEOPLE A/S går vi benhårdt efter at være den mest værdiskabende rekrutteringsvirksomhed – det gælder for både kandidater og virksomheder. Hvis du har spørgsmål til vores proces, garanti eller brancheerfaring, er du altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter.

Vi er medlem af Videnscenter for Professionel Personvurdering og brancheforeningen Search Danmark, hvor vi gennemfører kvalitets- og tilfredshedsmålinger i samarbejde med Rambøll. Alle vores kunder får mulighed for at give ærlig feedback på vores leverance.

0%

Samarbejde er afgørende for vores succesrate. Langvarige samarbejder med vores kunder sikrer en agil leverance, hvor der ikke gives afkald på kvaliteten. 95% af vores kunder bruger os igen til deres næste rekrutteringsopgave.

0%

Styrk din virksomheds konkurrencekraft og dine forventninger til fremtiden gennem vores Search og rekrutteringskompetence. Vi præsterer en succesrate på 97% og tilbyder en af markedets bedste garantiordninger.

Search Danmark

Vi rekrutterer efter markedets højeste standarder og er stiftende bestyrelsesmedlem af brancheforeningen Search Danmark.

Search Danmark er brancheforeningen for danske Search & Selection samt Executive Search virksomheder. Det er Search Danmarks ambition at sikre en højere kvalitet for kunderne, skabe et etisk kodeks og udvikle en autorisationsordning.

 • Tilfredshedsmålinger i samarbejde med Rambøll

  4,6 ud af 5 point på tilfredshedsskalaen

  FRONTPEOPLE A/S er medlem af Search Danmark, brancheforeningen for danske Search & Selection samt Executive Search virksomheder. I Search Danmark arbejder vi for at skabe højere kvalitet og øget transparens i branchen.

  I den senest gennemførte tilfredshedsmåling, gennemført i samarbejde med Rambøll, er kundernes gennemsnitlige tilfredshed med Search Danmarks medlemmer på hele 4,6 point på en skala fra 1-5.

  Det vidner om, at vi aktivt bidrager til at højne kvaliteten og ikke mindst, at der leveres værdifulde ydelser af en meget høj kvalitet til kunderne.

Testimonials

 • Jeg oplevede mit forløb hos FRONTPEOPLE A/S som et af de mest engagerede, professionelle og vel gennemførte, jeg har været gennem. Jeg ved, at den oplevelse også deles af kolleger.

  Henrik Miller, Head of R&D Quality Management, Siemens Wind Power A/S
 • Jeg stiftede bekendtskab med FRONTPEOPLE A/S i forbindelse med et jobskifte. Jeg har ”kun” skiftet job 3 gange, men har som direktør haft mange ansættelser og kontakt til flere konsulenthuse inden for rekruttering. Jeg oplevede et forløb hos FRONTPEOPLE A/S, som var meget professionelt og specielt vil jeg fremhæve, hvor omhyggeligt FRONTPEOPLE A/S var med at finde det rigtige match mellem virksomhed og kandidat. Ud over omfattende test var der flere samtaler af forholdsvis lang varighed, og efter ansættelsen var der konstruktiv opfølgning. Som kandidat en meget positiv oplevelse – og jeg kan klart anbefale FRONTPEOPLE A/S til rekruttering.

  Kurt Andersen, CFO
 • Jeg har haft et yderst professionelt rekrutteringsforløb, hvor FRONTPEOPLE teamet dels gav et retvisende billede af virksomheden og stillingen, og dels var dygtige til at læse mine behov og ønsker for mit fremtidige karrierejob. Således var alles forventninger fint afstemt, da jeg startede.

  Morten Tychsen Rasmussen, Export Manager
 • Jeg har via FRONTPEOPLE A/S fået en ny og udfordrende stilling i et godt firma. Ved det indledende interview blev der gjort grundigt rede for firmaets organisation, dets produkter samt stillingens indhold og udfordringer. Gennem det videre ansættelsesforløb blev jeg præsenteret for en række af relevante test med efterfølgende kvalificeret gennemgang af testenes resultater. Løbende gennem hele forløbet blev mine kvalifikationer og kompetencer holdt op mod firmaets krav og ønsker. Jeg mærkede gennem hele processen, at jeg var i velkvalificerede og erfarne hænder. Dialogen med konsulenten var meget direkte, åben og ærlig. Jeg var hele tiden overbevist om, at den beslutning der skulle træffes, som et resultat af forløbet – positiv eller negativ – ville blive foretaget på et grundigt og velkvalificeret grundlag.

  Torben Tuuslev, Udviklingschef
 • FRONTPEOPLE A/S har været en afgørende støtte for mig på min vej til karrieren i Siemens Wind Power A/S. Fra den første kontakt har jeg været i process omkring 2 forskellige stillinger. Den første blev vi enige om ikke at forfølge, da den ikke føltes som et 100% match, men den anden åbning var lige i skabet. Jeg synes, det tjener FRONTPEOPLE A/S til ære, at de i mit tilfælde forstod, hvornår der skulle holdes igen og hvornår der skulle accelereres i forhold til en given åbning.

  Jeg har siden min egen ansættelse arbejdet med og ansat kandidater fra FRONTPEOPLE A/S, og kendetegnene for disse er, at de ofte ligger meget tæt på vore stillingsbeskrivelser, eller tænkte nye positioner.

  Alt i alt har FRONTPEOPLE A/S spillet en afgørende rolle for mig personligt, og en væsentlig rolle som medspiller i bemandingen af min afdeling i Siemens Wind Power A/S.

  Anders Thormann, Module Manager, Engineering, Siemens Wind Power A/S
 • Jeg har oplevet et særdeles professionelt og givende forløb hos FRONTPEOPLE A/S. Konsulenten var god til læse, hvem jeg er og hvilke værdier, jeg sætter højt i forhold til et job, understøttet af relevante tests. Dermed blev et godt match sikret. Jeg kan klart anbefale FRONTPEOPLE A/S til rekruttering.

  Berit Sand Kristensen, Afdelingsleder, Sydbank
 • FRONTPEOPLE A/S kan beskrives med tre ord: Ordentlighed, jordnære og professionelle, og jeg blev meget beriget såvel fagligt som personligt i rekrutteringsprocessen. Samtalerunderne og testningerne var naturligvis udfordrende, dog i en legende bevægelse med egen refleksion og i medspil med egne kompetencer og jobprofilen. Jeg gik hele vejen og fik jobbet. Hvis ikke – så havde jeg i den grad fået et kærligt spark bagi mod nye muligheder.

  Dorte Svane Peschardt, Skoleleder, Kolding Realskole

Bliv kontaktet