Kvalitet

I FRONTPEOPLE A/S går vi benhårdt efter at være den mest værdiskabende rekrutteringsvirksomhed – det gælder for både kandidater og virksomheder. Hvis du har spørgsmål til vores proces, garanti eller brancheerfaring, er du altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter.

Vi er medlem af Videnscenter for Professionel Personvurdering og brancheforeningen Search Danmark, hvor vi gennemfører kvalitets- og tilfredshedsmålinger i samarbejde med Rambøll. Alle vores kunder får mulighed for at give ærlig feedback på vores leverance.

0%

Samarbejde er afgørende for vores succesrate. Langvarige samarbejder med vores kunder sikrer en agil leverance, hvor der ikke gives afkald på kvaliteten. 95% af vores kunder bruger os igen til deres næste rekrutteringsopgave.

0%

Styrk din virksomheds konkurrencekraft og dine forventninger til fremtiden gennem vores Search og rekrutteringskompetence. Vi præsterer en succesrate på 97% og tilbyder en af markedets bedste garantiordninger.

Search Danmark

Vi rekrutterer efter markedets højeste standarder og er stiftende bestyrelsesmedlem af brancheforeningen Search Danmark.

Search Danmark er brancheforeningen for danske Search & Selection samt Executive Search virksomheder. Det er Search Danmarks ambition at sikre en højere kvalitet for kunderne, skabe et etisk kodeks og udvikle en autorisationsordning.

  • Tilfredshedsmålinger i samarbejde med Rambøll

    4,6 ud af 5 point på tilfredshedsskalaen

    FRONTPEOPLE A/S er medlem af Search Danmark, brancheforeningen for danske Search & Selection samt Executive Search virksomheder. I Search Danmark arbejder vi for at skabe højere kvalitet og øget transparens i branchen.

    I den senest gennemførte tilfredshedsmåling, gennemført i samarbejde med Rambøll, er kundernes gennemsnitlige tilfredshed med Search Danmarks medlemmer på hele 4,6 point på en skala fra 1-5.

    Det vidner om, at vi aktivt bidrager til at højne kvaliteten og ikke mindst, at der leveres værdifulde ydelser af en meget høj kvalitet til kunderne.

Bliv kontaktet