I FRONTPEOPLE A/S går vi benhårdt efter at være Danmarks mest værdiskabende rekrutteringsvirksomhed. Det betyder, at vi har skåret det overflødige væk og prioriterer konkrete resultater. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter.

4,6 ud af 5 point på tilfredshedsskalaen

FRONTPEOPLE A/S er medlem af Search Danmark, brancheforeningen for danske Search & Selection samt Executive Search virksomheder. I Search Danmark arbejder vi for at skabe højere kvalitet og øget transparens i branchen. I den senest gennemførte tilfredshedsmåling, gennemført i samarbejde med Rambøll, er kundernes gennemsnitlige tilfredshed med Search Danmarks medlemmer på hele 4,6 point på en skala fra 1-5. Det vidner om, at  vi aktivt bidrager til at højne kvaliteten og ikke mindst, at der leveres værdifulde ydelser af en meget høj kvalitet til kunderne.

Vores kunder mener:

 • Vi valgte FRONTPEOPLE A/S til opgaven at finde en ny direktør til Middelfart Spildevand A/S. I et grundigt og velplanlagt forløb, har det været meget positivt at se et skarpt og kompetent kandidatfelt. Vi kom i mål med en rigtig dygtig leder der har nogle gode værdier.

  Bestyrelsesformand Allan Buch, Middelfart Spildevand A/S.
 • Vi har haft et særdeles godt samarbejde med FRONTPEOPLE A/S om search og rekruttering af direktør til Torring A/S. Jeg vil gerne fremhæve FRONPEOPLE A/S’ store erfaring og grundige tilgang som værdiskabende i hele forløbet. Samarbejdsformen har været åben og direkte med god og konkret sparring.

  Bestyrelsesformand Mads Leth Christiansen, Torring A/S
 • Varde Bolig Administration er en almen boligorganisation, som har til formål at opføre gode fremtidssikrede boliger til konkurrencedygtige priser. Vi tager socialt ansvar og viser respekt.

  Vi har fået FRONTPEOPLE anbefalet af en kollega, og har benyttet dem til rekrutteringen af en ny Teknisk Chef. Samarbejdet har fungeret til perfektion. Under hele forløbet er vi blevet løbende informeret, har haft gode møder, og ikke mindst været meget trygge ved måden, hele forløbet har kørt på.

  Den store forskel for os har været, at vi ikke selv skulle bruge tiden på opgaven med tiltrækning, screening og gennemførelse af de indledende samtaler, test samt interviewe referencer. Det har FRONTPEOPLE håndteret kompetent og tillidsfuldt.

  Direktør Heidi Nielsen, Varde Bolig Administration
 • FRONTPEOPLE har i mange år været en stærk samarbejdspartner og rådgiver i eksekveringen af Billund Vand fokusområder. Vi har gennem og sammen med FRONTPEOPLEs ekspertise indenfor facilitering af workshops, lederudvikling, medarbejderinddragelse og ikke mindst inspiration gennem nye vinkler, opnået fantastiske resultater.Samtidigt har Billund Vand udviklet sig til Danmarks bedste mindre arbejdsplads i Danmark, målt af organisationen Great Place To Work. FRONTPEOPLE har en stor andel af dette resultat, der giver konkret udbytte på bundlinjen i et marked med hård konkurrence om kvalificeret arbejdskraft.

  Adm. Direktør Ole Pedersen Johnsen, Billund Vand A/S
 • PRO-CONSULT har benyttet FRONTPEOPLE til rekruttering af en leder til vores afdeling i Vejle. Vi søgte en teknisk kompetent leder, der kunne tage selvstændigt ansvar for udvikling af afdelingen samt salg af afdelingens kompetencer. FRONTPEOPLE forstod vores behov til fulde og PRO-CONSULT er overordentligt tilfredse med såvel samarbejdet gennem ansættelsesprocessen, kandidaten og den efterfølgende opfølgning.

  Medejer / CEO, Jacob Andersen, PRO-CONSULT
 • Carl Hansen & Søn A/S er en virksomhed i rivende udvikling, og FRONTPEOPLE A/S har været en fantastisk god samarbejdspartner for os i mange år.

  Knud Erik Hansen, Ejer og Adm. Direktør, Carl Hansen & Søn A/S
 • Vi har gennem flere år samarbejdet med FRONTPEOPLE A/S i flere rekrutteringsopgaver. Vi har oplevet en professionel håndtering af opgaverne, og det har gjort processen med at udvælge og ansætte nye medarbejdere enkel og effektiv for os. Endvidere har vi i forbindelse med fusionen af Esbjerg Forsyning A/S og Varde Forsyning A/S brugt FRONTPEOPLE A/S som en stærk partner til at understøtte udviklingen af en ny fælles organisation til det fusionerede selskab.

  Jesper Frost Rasmussen, tidligere Adm. Direktør, DIN Forsyning A/S
 • Samarbejdet med FRONTPEOPLE A/S igennem de sidste 10 år har været en stor fornøjelse for os. Vi har altid mødt meget kompetent sparring og rådgivning, hvad end det har drejet sig om rekrutteringer eller forretningsudvikling og personlig udvikling.

  Thomas Søndergaard, Adm. Direktør
 • FRONTPEOPLE A/S har varetaget rekrutteringsopgaver for os, og det har i høj grad levet op til vores forventninger. Vi er blevet mødt med professionalisme og god sparring igennem hele processen og er endt med gode kandidater i de ledige stillinger. Vi hører også fra kandidaterne, at de har haft en god oplevelse i rekrutteringsforløbet med FRONTPEOPLE A/S. Jeg vil også gerne fremhæve den løbende personlige opfølgning på ansættelserne, som medfører, at medarbejderen kommer godt fra start og sikrer en langtidsholdbar løsning.

  Klavs Eske, CCO, Saint-Gobain Denmark A/S

Kandidaterne mener:

 • Jeg oplevede mit forløb hos FRONTPEOPLE A/S som et af de mest engagerede, professionelle og vel gennemførte, jeg har været gennem. Jeg ved, at den oplevelse også deles af kolleger.

  Henrik Miller, Head of R&D Quality Management, Siemens Wind Power A/S
 • Jeg stiftede bekendtskab med FRONTPEOPLE A/S i forbindelse med et jobskifte. Jeg har ”kun” skiftet job 3 gange, men har som direktør haft mange ansættelser og kontakt til flere konsulenthuse inden for rekruttering. Jeg oplevede et forløb hos FRONTPEOPLE A/S, som var meget professionelt og specielt vil jeg fremhæve, hvor omhyggeligt FRONTPEOPLE A/S var med at finde det rigtige match mellem virksomhed og kandidat. Ud over omfattende test var der flere samtaler af forholdsvis lang varighed, og efter ansættelsen var der konstruktiv opfølgning. Som kandidat en meget positiv oplevelse – og jeg kan klart anbefale FRONTPEOPLE A/S til rekruttering.

  Kurt Andersen, CFO
 • Jeg har haft et yderst professionelt rekrutteringsforløb, hvor FRONTPEOPLE teamet dels gav et retvisende billede af virksomheden og stillingen, og dels var dygtige til at læse mine behov og ønsker for mit fremtidige karrierejob. Således var alles forventninger fint afstemt, da jeg startede.

  Morten Tychsen Rasmussen, Export Manager
 • Jeg har via FRONTPEOPLE A/S fået en ny og udfordrende stilling i et godt firma. Ved det indledende interview blev der gjort grundigt rede for firmaets organisation, dets produkter samt stillingens indhold og udfordringer. Gennem det videre ansættelsesforløb blev jeg præsenteret for en række af relevante test med efterfølgende kvalificeret gennemgang af testenes resultater. Løbende gennem hele forløbet blev mine kvalifikationer og kompetencer holdt op mod firmaets krav og ønsker. Jeg mærkede gennem hele processen, at jeg var i velkvalificerede og erfarne hænder. Dialogen med konsulenten var meget direkte, åben og ærlig. Jeg var hele tiden overbevist om, at den beslutning der skulle træffes, som et resultat af forløbet – positiv eller negativ – ville blive foretaget på et grundigt og velkvalificeret grundlag.

  Torben Tuuslev, Udviklingschef
 • FRONTPEOPLE A/S har været en afgørende støtte for mig på min vej til karrieren i Siemens Wind Power A/S. Fra den første kontakt har jeg været i process omkring 2 forskellige stillinger. Den første blev vi enige om ikke at forfølge, da den ikke føltes som et 100% match, men den anden åbning var lige i skabet. Jeg synes, det tjener FRONTPEOPLE A/S til ære, at de i mit tilfælde forstod, hvornår der skulle holdes igen og hvornår der skulle accelereres i forhold til en given åbning.

  Jeg har siden min egen ansættelse arbejdet med og ansat kandidater fra FRONTPEOPLE A/S, og kendetegnene for disse er, at de ofte ligger meget tæt på vore stillingsbeskrivelser, eller tænkte nye positioner.

  Alt i alt har FRONTPEOPLE A/S spillet en afgørende rolle for mig personligt, og en væsentlig rolle som medspiller i bemandingen af min afdeling i Siemens Wind Power A/S.

  Anders Thormann, Module Manager, Engineering, Siemens Wind Power A/S
 • Jeg har oplevet et særdeles professionelt og givende forløb hos FRONTPEOPLE A/S. Konsulenten var god til læse, hvem jeg er og hvilke værdier, jeg sætter højt i forhold til et job, understøttet af relevante tests. Dermed blev et godt match sikret. Jeg kan klart anbefale FRONTPEOPLE A/S til rekruttering.

  Berit Sand Kristensen, Afdelingsleder, Sydbank
 • FRONTPEOPLE A/S kan beskrives med tre ord: Ordentlighed, jordnære og professionelle, og jeg blev meget beriget såvel fagligt som personligt i rekrutteringsprocessen. Samtalerunderne og testningerne var naturligvis udfordrende, dog i en legende bevægelse med egen refleksion og i medspil med egne kompetencer og jobprofilen. Jeg gik hele vejen og fik jobbet. Hvis ikke – så havde jeg i den grad fået et kærligt spark bagi mod nye muligheder.

  Dorte Svane Peschardt, Skoleleder, Kolding Realskole

Search Danmark

0%

Vi rekrutterer efter markedets højeste standarder
og er stiftende bestyrelsesmedlem af brancheforeningen Search Danmark
FRONTPEOPLE A/S bidrager med at levere høj kvalitet i branchen

Styrk din virksomheds konkurrencekraft og dine forventninger til fremtiden gennem vores Search og rekrutteringskompetence. Vi præsterer en succesrate på 97% og tilbyder en af markedets bedste garantiordninger.

Bliv kontaktet