Nordens førende producent af vaskemidler, rengøringsprodukter, opvaskemidler og personlig pleje

Nopa Nordic producerer på egne fabrikker i Hobro og Esbjerg. Fabrikkerne er på teknologisk forkant og fuldt automatiserede, og er derfor meget konkurrencedygtige og har en høj ensartet kvalitet. De råder over tilstrækkelig kapacitet til at kunne vokse sammen med kunderne.

Nopa Nordic er samtidig en solid virksomhed med et kapitalberedskab, så der kan investeres i yderligere kapacitet, når det bliver nødvendigt. De er en både stabil og smidig leverandør med stor produktionsvolumen og leverancer til førende detailkæder og mærkevareejere i hele Europa, samt på udvalgte markeder i Asien.


Vi søger en Key Account Manager til Nopa Nordic’s hovedkontor i Hobro, med ansvaret for salget til bestående kunder inden for dagligvarehandlen m.m.

Opgaven

Du skal sælge private-label produkter til kædekunder inden for dagligvarehandlen i Norden undtaget Sverige. Du er kundens partner og kommer til at drive din egen forretning. Du får vide rammer i takt med at du viser resultaterne.

Salget er baseret på langsigtede samarbejder. Du skal drive kundens kategorier og derigennem udvikle samarbejdet. Du har løbende kontakt med alle kunder, og der er langt fra beslutning til levering. Der kræves en høj grad af fokus på detaljen og et godt overblik. Samtidig med at du hele tiden er i gang med at forberede den næste kontakt.

Du starter med en solid platform af bestående kunder, og opgaven er at udvikle samarbejdet med disse samtidig med, at du udbygger platformen med nye kunder. Der er et stort uudnyttet potentiale hos de bestående kunder, og det er her, du starter. Der er et planlagt introduktionsforløb, hvor du bliver klædt på til opgaven.

Dig

Din indstilling er positiv, og du har et højt drive med et ønske om at vinde. Du har erfaring med FMCG, er struktureret og har måske arbejdet med private-label salg samt projektstyring.

Du har bevist, at du kan levere resultaterne samtidig med, at du har mange bolde i luften. Det er nu, du er parat til en ny stor udfordring. Dit danske er perfekt i skrift og tale ligesom du behersker engelsk på forhandlingsniveau.

Tilbud

Stillingen referer til Market Manageren for Norden. Der er gode karrieremuligheder for den rette, og du kommer til at arbejde med nogle af markedets bedste produkter. Du får fri personbil og en god fast løn, der forhandles individuelt.

Interesseret?

Hvis du har de rette kvalifikationer og erfaringer til dette job, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke på “Ansøg stillingen” nederst på siden.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jan Jørgensen på telefon +45 41 19 17 03.

CategoryHandel & FMCG

© 2023

logo-footer