FRONTPEOPLE A/S er grundlagt i 2007 med visionen om, at styrke virksomheders konkurrencekraft gennem rekruttering og Headhunting af dygtige ledere og specialister. En vision som udspringer af mange års erfaring med rekruttering og sammensætning af teams – og af oplevelsen af at lykkes.


Vi bringer mennesker og virksomheder i front

FRONTPEOPLE’s store Search og rekrutteringskompetence hjælper dig med at styrke dine ambitioner og forventninger til fremtiden. Gennem samarbejde og deling af viden og kompetencer, løftes værdiskabelse og pay back til højere niveauer.

Din rekrutteringsudfordring er vores opgave. Vi er eksperter i rekruttering og Headhunting af dygtige ledere og specialister.

Som stiftende medlem og bestyrelsesmedlem i brancheforeningen Search Danmark, giver det dig sikkerhed for rekrutteringsløsninger efter markedets højeste standarder og garantier.

0%

Vi er et erfarent search og konsulent team

som præsterer en succesrate på 97%.

Vores værdier og adfærdskodeks

Håndtering af høj kompleksitet i rekrutteringsopgaver er vores speciale og som udgangspunkt i dag, er alle stillingsprofiler unikke. Dette kræver, at vi arbejder tæt sammen og på tværs af kompetenceflader. Vi tror på, at samarbejde skaber de bedste resultater og vi efterlever i høj grad vores værdier og adfærdskodeks:

Vi er samarbejdende – Vi spiller hinanden bedre

Vi er udfordrende – Vi er positivt ”irriterende”

Vi er ambitiøse – Vi er i konstant udvikling

Vi er agile – Vi lykkes