Buen Vejle VI BRINGER MENNESKER OG VIRKSOMHEDER I FRONT Mød Teamet

FRONTPEOPLE A/S

FRONTPEOPLE A/S er grundlagt i 2007 med visionen om at styrke virksomheders konkurrencekraft gennem rekruttering, Headhunting og Executive Search af direktører, ledere og specialister i hele Danmark. En vision som udspringer af mange års erfaring med rekruttering og sammensætning af teams – og af oplevelsen af at lykkes.

Rekruttering af direktører, ledere og specialister i hele Danmark

Vi er en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed med afdelinger i Vejle og Brøndby. Vi er eksperter i rekruttering, Headhunting og Executive Search af direktører, ledere og specialister med branchespeciale i:

Vi forventningsafstemmer samarbejdet, og foretager en grundig profilafklaring, for at garantere en fleksibel og fyldestgørende proces baseret på jeres behov. Rådgivning, search-kompetencer og kvalitet i leverancen er vores speciale – og vores erfaring viser, at det sikrer det helt rigtige match mellem virksomhed og kandidat.

Som stiftende medlem og bestyrelsesmedlem i brancheforeningen, Search Danmark, får du rekrutteringsløsninger som lever op til markedets højeste standarder, etiske retningslinjer og garantier.

Kontakt os til en dialog om din rekrutteringsudfordring, så påtager vi os gerne opgaven, hvis den ligger inden for vores kompetenceområde. Hvis ikke, henviser vi gerne til andre.

Værdier & samarbejde

Vi ved at faglighed, gode relationer og et stærkt samarbejde skaber de bedste resultater.

Vi arbejder hver dag ud fra følgende værdier og adfærdskodeks:

Samarbejdende

“Vi spiller hinanden bedre,,

Udfordrende

“Vi er positivt irriterende,

Ambitiøse

“Vi er i konstant udvikling,,

Agile

“Vi lykkes,,

Nyheder

Kriser kommer og går, men netværk består. Sådan kunne man måske lidt kækt omskrive et kendt ordsprog. Virkeligheden er, at verden lige nu er forandret, og den virkelighed vi alle vender tilbage til efter corona-krisen, vil for altid være ændret. Det er nu dit netværk skal stå prøven. Mange har i den seneste tid oplevet…

2019 er så småt ved at lakke mod enden og det er blevet den tid på året, hvor alle os i FRONTPEOPLE A/S ønsker vores samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår. Ligeledes har det fået os til se tilbage og samle op på alle de gode erfaringer vi har bygget på – erfaringer…

Den største udfordring indenfor rekruttering, Headhunting og Executive Search er tillid.  Mange virksomheder føler sig utrygge når de vælger en ekstern rekrutteringspartner, fordi et fejlmatch mellem virksomhed og kandidat kan have fatale konsekvenser for virksomhedens drift. Hos FRONTPEOPLE A/S har vi siden begyndelsen arbejdet benhårdt på at løfte synligheden og kvaliteten af vores arbejde. I…

Page 1 of 21 2

© 2019

logo-footer