FRONTPEOPLE A/S er grundlagt i 2007 med visionen om, at styrke virksomheders konkurrencekraft gennem rekruttering og Headhunting af dygtige direktører, ledere og specialister. En vision som udspringer af mange års erfaring med rekruttering og sammensætning af teams – og af oplevelsen af at lykkes.

Vi bringer mennesker og virksomheder i front

FRONTPEOPLE’s store Search og rekrutteringskompetence hjælper dig med at styrke dine ambitioner og forventninger til fremtiden. Gennem samarbejde og deling af viden og kompetencer, løftes værdiskabelse og pay back til højere niveauer.

Din rekrutteringsudfordring er vores opgave. Vi er eksperter i rekruttering og Headhunting af direktører, ledere og specialister.

Som stiftende medlem og bestyrelsesmedlem i brancheforeningen Search Danmark, giver det dig sikkerhed for rekrutteringsløsninger efter markedets højeste standarder og garantier.

0%

Vi er et erfarent search og konsulent team

som præsterer en succesrate på 97%.

Rekruttering af direktører, ledere og specialister i hele Danmark

FRONTPEOPLE A/S er en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed med afdelinger i Vejle og Brøndby. Vi er eksperter i rekruttering, Headhunting og Executive Search af direktører, ledere og specialister. Vores fornemmeste opgave er sikre det helt rigtige match mellem virksomheder og kandidater. Det gør vi vha. en kompleks screeningstrategi, mange års erfaring indenfor branchen og i et stærkt samarbejde med den opdragsgivende virksomhed.

Vi tilbyder Secret Service, som er en effektiv løsning til jer, der ønsker en diskret udskiftning af en ”tung” direktør, leder eller specialist. Vores tilgang sikrer, at forløbet gennemføres af hensyn til forretningen og de involverede parter, mens driften forsætter. Secret Service er med andre ord en anonym Headhunting af specialiserede kandidater, som kan overtage den pågældende leder eller specialists arbejdsopgaver uden tomrum i skiftet. Vi sørger for at kandidaten stemmer overens med jeres specifikke krav og ønsker, og gør vores for at finde den mest egnede kandidat til opgaven.

En samarbejdspartner med tårnhøje ambitioner

Hos FRONTPEOPLE A/S arbejder vi benhårdt for at sikre, at vores kunder har lyst til at samarbejde fremadrettet. For at lykkedes i en travl hverdag med mange udfordringer, arbejder vi ud fra følgende parametre:

• Vi anvender godkendte personlighedstests, NEO-PI-3, i den samlede vurdering af kandidaters kompetencer til specifikke arbejdsopgaver.

• Vi tilbyder personvurderinger og kvalitetstjek af interne såvel som eksterne kandidater.

• Vi arbejder ud fra komplekse ansættelsesstrategier, som sikrer det helt rigtige match mellem kandidater og virksomheder.

• Vores arbejde er baseret på mange års erfaring i faget, og vores vurderinger er altid på baggrund af konkret viden og ekspertise.

Vores værdier og adfærdskodeks

Håndtering af høj kompleksitet i rekrutteringsopgaver er vores speciale og som udgangspunkt i dag, er alle stillingsprofiler unikke. Dette kræver, at vi arbejder tæt sammen og på tværs af kompetenceflader. Vi tror på, at samarbejde skaber de bedste resultater og vi efterlever i høj grad vores værdier og adfærdskodeks:

Vi er samarbejdende – Vi spiller hinanden bedre

Vi er udfordrende – Vi er positivt ”irriterende”

Vi er ambitiøse – Vi er i konstant udvikling

Vi er agile – Vi lykkes