Gode resultater starter med et godt netværk

Hos FRONTPEOPLE A/S værner vi om vores netværk. Vores netværk er bygget op omkring forskellige virksomheder og organisationer, som har ekspertise indenfor Headhunting, Executive Search eller ledelse. Netværket fungerer som et talerør, hvor vi løbende kan dele erfaring og viden.

The Innovation Board

The Innovation Board er en dansk konsulentvirksomhed, der hjælper nyopstartede og etablerede virksomheder med at innovere. The Innovation Board har fokus på hvordan den givne virksomhed arbejder med innovation, og hvad de ønsker at innovere. Rekrutteringsbranchen er i konstant forandring, og vi i FRONTPEOPLE A/S arbejder derfor altid benhårdt på at innovere vores arbejde med Headhunting, Executive Search og rekruttering af ledere og specialister.

DISCnordic

DISCnordic er en autoriseret Everything DISC Partner, som tilbyder løsninger indenfor HR. Deres løsninger består af validerede værktøjer, som er designet til at skabe bedre relationer og opnå de bedst mulige resultater på alle organisationsniveauer.

DISCnordics ekspertise indenfor HR er bl.a. med til at sikre, at vi i FRONTPEOPLE A/S har de helt rigtige værktøjer, til at tilgå vores arbejde med Search & Selection, Headhunting og Executive Search på et topprofessionelt niveau.

Search Danmark

Search Danmark er brancheforeningen for Executive Search og Search & Selection virksomheder i Danmark. Foreningen fungerer som en sparringspartner, der konstant sikrer, at deres medlemmer opfylder kravene for rekruttering og Executive Search på det absolut højeste niveau.

Grundet vores samarbejde med Search Danmark, får vi løbende relevant information og branchestatistik. Dette er med til at sikre, at vi ligger inde med de nyeste data indenfor rekruttering af ledere og specialister.

Glade Chefer

Glade Chefer er et netværk med fokus på god ledelse. Netværket har til formål at formidle viden og værktøjer med fokus på ledelsesstrukturer og arbejdsglæde. Glade Chefer bidrager i høj grad til den offentlige debat, hvor de italesætter den gode ledelseskultur og hvordan man sikrer en øget arbejdsglæde.

Netværket er med til at hjælpe os med en dybere forståelse af god ledelseskultur og arbejdsglæde. Herigennem er vi med til at sikre, at vi har de rigtige værktøjer indenfor rekruttering af ledere og specialister, som kan give jeres virksomhed den rigtige ledelsesprofil.

Læs mere om vores netværk

Hvis du ønsker at vide mere om vores netværk, kan du besøge virksomhedernes hjemmesider ved at trykke på ikonerne. Vi opdaterer løbende vores netværk her på siden.