Den største udfordring indenfor rekruttering, Headhunting og Executive Search er tillid.  Mange virksomheder føler sig utrygge når de vælger en ekstern rekrutteringspartner, fordi et fejlmatch mellem virksomhed og kandidat kan have fatale konsekvenser for virksomhedens drift. Hos FRONTPEOPLE A/S har vi siden begyndelsen arbejdet benhårdt på at løfte synligheden og kvaliteten af vores arbejde. I et forsøg på at skabe mere tryghed og transparens af vores arbejde og fremgangsmetoder, stiftede vi d. 7. februar 2018 brancheforeningen, Search Danmark, sammen med andre Search & Selection og Executive Search virksomheder.

Branchestandarder der øger din virksomheds performance

Search Danmark er med til at løfte synligheden og kvaliteten af medlemsvirksomhedernes arbejde. Når du er på udkig efter en ekstern partner indenfor rekruttering af direktører, ledere og specialister kan du med fordel holde øje med Search Danmarks logo på alle Search Danmark-medlemmers hjemmeside. Search Danmark opkvalificerer løbende medlemsvirksomhederne, og holder jævnligt øje med at alle medlemsvirksomheder overholder specifikke krav for Search & Selection og Executive Search.

Hos FRONTPEOPLE A/S får vi løbende relevant information og branchestatistik, som er med til at sikre, at vi kan yde vores allerbedste indenfor rekruttering af Headhunting.

Search Danmark – en fælles mission og målsætning for rekrutteringsbranchen

Hos Search Danmark har medlemsvirksomhederne besluttet en række autorisationskrav.  Autorisationsordningen fungerer som kvalitetsstempel for medlemmerne, og giver kunderne et klart overblik over kvalificerede og seriøse bureauer indenfor rekruttering af direktører, ledere og specialister.

Search Danmark har opstillet et regelsæt med syv punkter som skal sikre værdiskabende rekruttering for både virksomheder og kandidater.

De syv målsætninger:

  1. En objektiv og etisk ansættelsesprocedure med henblik på at fremme mangfoldighed på arbejdspladsen.
  2. At levere en høj standard med løbende kommunikation før, under og efter rekrutteringsforløbet – herunder feedback til alle kandidater, som har været under screeningsforløbet.
  3. Sikre sig at indhentning af referencer på kandidater er efter aftale og med samtykke fra kandidaten.
  4. Materialer om kunder og kandidater skal altid behandles konfidentielt i forhold til aftale. Personfølsomme oplysninger og andet information om kandidaten behandles med fuld diskretion og med hensyn til persondataforordningen.
  5. Retningslinjer udarbejdet af VPP (Videncenter for Professionel Personvurdering) efterleves og der tages højde for VPP’s seneste retningslinjer.
  6. Relevante love overholdes og der tages altid højde for lovændringer, herunder i overensstemmelse med persondataforordningen vedr. behandling og opbevaring af persondata, aktindsigt i egne data samt bestemmer for hvor længe de må opbevares.
  7. Jævnlig gennemgang af rekrutteringsprocedurer med feedback fra kandidater og virksomheder.

Kvalitetsgaranti når du samarbejder med Search Danmark medlemsvirksomheder

I Danmark er efterspørgslen efter rekruttering og Headhunting af direktører, ledere og specialister stigende. Det betyder at mange rekrutteringsbureauer udbyder smarte løsninger og konkurrerer på pris fremfor kvalitet. Det store udbud gør det ligeledes svært for kunderne at navigere og vælge den helt rigtige samarbejdspartner til opgaven.

Search Danmarks målsætning er at skabe tryghed og tillid mellem deres medlemsvirksomheder og hos kunderne. Derfor sætter foreningen høje krav til medlemsvirksomhedernes transparens og arbejdsmetoder. Ligeledes dokumenterer medlemsvirksomheder garanti på løste opgaver.

Dette er med til at sikre, at Search Danmarks medlemsvirksomheder matcher virksomhedernes forventninger og investering uanset opgavens omfang. Search Danmark arbejder målrettet for at etablere branchestandarder indenfor kunde- og kandidattilfredshedsmålinger, testsystemer samt en autorisationsordning, der giver danske virksomheder et sikkert overblik og kvalificerede og seriøse Search & Selection og Executive Search virksomheder i Danmark.

Search Danmark har derfor indgået et tæt samarbejde med VPP (Videnscenter for Professionel Personvurdering). Samarbejdet skal sikre en stabil kvalitet og præcision blandt Search Danmark medlemsvirksomheder.

Læs mere om Search Danmark eller VPP

CategoryNyheder

© 2019

logo-footer