Anonym

ADM. DIREKTØR

  • Denne stilling er blevet besat

Adm. Direktør søges til vækstorienteret mellemstor dansk handelsvirksomhed


Virksomheden er placeret i Københavnsområdet, er velkonsolideret og omsatte i 2018 for kr. mio. 400. Historisk har virksomheden opbygget en stærk position som leverandør af bl.a. hårde hvidevarer i sin B-t-B niche, og dygtige medarbejderes lange anciennitet og stolthed vidner om en god arbejdsplads.

Udviklingen af kerneforretningen har de seneste fem år været god. Markedet er stærkt konkurrencepræget og på trods af dette, har virksomheden styrket sine konkurrencemæssige fordele i kerneforretningen. Udover at fastholde den gunstige position er ambitionen, at realisere det uudnyttede potentiale som venter i markedet.

Opgaven

Virksomhedens direktør gennem mange år vil prøve nye udfordringer. Derfor søges nu en ny og visionær forandringsleder, der kan bringe virksomheden til det næste niveau.

Med reference til bestyrelsen, får du til opgave at udarbejde den kommende strategiperiodes vækststrategi, som skal sikre en fortsat kontrolleret vækst af såvel kerneforretningen som tilgodese øvrige vækstmuligheder. Samtidig er opgaven at samle virksomheden om en ny fælles mission og vision.

Karrieremæssigt er du klar til at bringe din ledelseserfaring i spil i en ny forretningsudviklings- og vækstopgave. Som direktør og leder er du kendt for at gå forrest, og for at være nærværende i nødvendige forandringsledelsestiltag. Du er motiverende og tydelig i din kommunikation og du evner at balancere mellem tillid og pres. Resultater skabes gennem mennesker og udover dine gode forandringsledelseskompetencer, har du et udpræget kommercielt fokus.

Interesseret?

Hvis du har de rette kvalifikationer og erfaringer til dette job, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke på “Ansøg stillingen” nederst på siden.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Jan Jørgensen på tlf. 4119 1703.

Category

© 2019

logo-footer