Anonym

AFDELINGSLEDER

Vores kunde er landsdækkende markedsleder inden for sit område af industrielle og maskintekniske højkvalitets produkter og eftermarkedsservice til landbruget. Vi søger en afdelingsleder, som kan fortsætte den videre levering af ”god service”, gennem en kompetent og kundefokuseret afdeling i Nordjylland.

Stillingen refererer til driftsdirektøren og du får det fulde ansvar for afdelingens 25 medarbejdere, herunder bygninger og arealer. Du vil indgå i den nordjyske ledelsesgruppe og bliver aktivt involveret i den fortsatte udvikling og implementering af ”kunde og markedsleder” strategien.

Du vil møde ind til en opgave, hvor kunderne er i højsædet og hvor du positivt vil blive udfordret på din omstillingsevne. De primære fokusområder i opgaven bliver at:

  • Eksekvere den besluttede markedsstrategi for Nordjylland og selv være meget synlig i ledelsesopgaven og tæt på daglig drift, organisering og sparring med medarbejdere.
  • Motivere og udvikle medarbejdere med fokus på kvalitet, fleksibilitet og den gode kundeoplevelse.
  • Forandringsledelse og optimering af drifts- og kerneprocesser
  • Udnytte organisationens store knowhow til glæde for kunderne

Vi forestiller os du har en relevant uddannelse og indsigt i landbrugsdrift og/eller servicering af landbrugets behov for maskintekniske løsninger. Afdelings- og forandringsledelse målrettet den gode kundeoplevelse, er en stor motivationsfaktor for dig. Du har flair for IT og forretningssystemer.

Som person er du en stærk kulturbærer; synlig, autentisk og udadvendt, og du kan samle ”tropperne” omkring dig. Din ledelsesstil er anerkendende, direkte og positiv, og du er involverende og tydelig i din kommunikation. Du kan lide en god udfordring og du er ikke bange for at bede om hjælp.

Lønpakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau og er inklusiv fri bil.

Er du nysgerrig på nye ledelsesudfordringer så kontakt CEO Peter Thyssen på tlf. 20 93 37 34 og hør nærmere om stillingen.

Category

© 2019

logo-footer