DISTRIKTSCHEF

Merrild Kaffe ApS er en professionel virksomhed, der sælger kaffe og kaffe løsninger til dansk detailhandel, foodservice sektoren og danske virksomheder. I 2015 blev Merrild købt af italienske Lavazza, som er blandt verdens førende kaffeleverandører. Lavazza er italiens førende kaffemærke og produkterne nydes i mere end 90 lande verden over.

Til Merrild Lavazza på Sjælland søges en dygtig distriktschef, der kan øge markedsandelen og gøre mærkerne endnu mere udbredt.


Professionel B-t-B distriktschef til et af markedets stærkeste brands.

Opgaven

Med reference til Business Unit Mangeren får du ansvaret for at udvikle distrikt Sjælland, herunder at opbygge en betydende position for Merrild og Lavazza Premium kaffe og systemløsninger. Målgruppen er de mellemstore og store virksomheder på hele Sjælland.

Markedet er under opbygning, og der skal derfor arbejdes primært med ny salg samtidig med at de bestående kunder plejes. Du kommer til at bidrage til udformningen af optimale løsninger, der matcher kundernes behov.

Der er tale om et meget selvstændigt job, hvor du driver distriktet som var det din egen forretning. Der er et kæmpe potentiale i markedet, men du kommer ikke sovende til resultaterne. Så der er brug for en person, der både kan og vil, og som tidligere har bevist dette. Til gengæld er der spændende udviklingsmuligheder for den rette.

Succes i jobbet

Din erfaring er afgørende for succes i jobbet, og du har sikkert solgt noget tilsvarende eller arbejdet med konceptsalg med tilknyttede serviceaftaler. Vigtigt er, at du har skabt resultater med opbygningen af et marked.

Som distriktschef får du frihed under ansvar, og bliver en del af et kompetent og passioneret team med stor erfaring på alle poster. Der finder grundig oplæring sted i produkter og maskiner, ligesom der er professionelt salgsmateriale og marketing, der støtter dig i opgaven.

Interesseret?

Hvis du er nysgerrig, så kontakt Senior Konsulent Jan Jørgensen på tlf. 4119 1703 eller Senior Researcher Jonas Marvig på tlf. 9363 0101 og hør nærmere om stillingen. Eller send din ansøgning og dit CV i Word eller PDF ved at klikke på ”Ansøg stillingen” nederst på siden.

Or

Notify a friend Print

Copy the link:

Or

Category

© 2019

logo-footer