Bovia

EJENDOMSLEDER

  • Denne stilling er blevet besat

Administrationsselskabet BOVIA er for alle almene boligforeninger, der ønsker at stå stærkere i fremtiden. Vi har den fornødne specialviden, og tager os af jura og administration, så vores kunder – boligforeningerne – kan bruge deres tid på at gøre boligforeningens lejemål attraktive for beboerne.


Ejendomsleder – uddannet ejendomsservicetekniker

Er du klar til et spændende og udfordrende lederjob inden for ejendomsservice, så tilbyder AAB-Kolding – som administreres af Bovia – en stilling med indflydelse på såvel egen hverdag som udvikling.

Du får det overordnede ansvar for at den daglige drift af ca. 1.200 lejemål i Kolding fungerer optimalt. Det betyder bl.a. ledelsesansvaret for 8 medarbejdere, herunder at sikre et godt arbejdsmiljø, så personalet er engageret og kvalitetsbevidste i deres arbejde. Ligesom du skal sikre, at opgaverne registreres og prioriteres i området.

Desuden skal du medvirke til at budgetter udarbejdes og overholdes, samt at der gennemføres budgetopfølgning. Du kommer til at samarbejde med beboerrepræsentanter og vejlede beboere om deres rettigheder og pligter. Dertil kommer et tværgående samarbejde med de øvrige ejendomsledere i AAB samt ledelsen generelt.

Om dig

Du har gjort dine første erfaringer som leder, og motiveres af at arbejde med at udvikle andre. Din kommunikation er tydelig ift. krav og forventninger til dit personale, ligesom du tør gå ind i konfliktfyldte situationer med henblik på at skabe konstruktive løsninger.

Din adfærd er generelt imødekommende og tillidsskabende, og du har forståelse for at arbejde i en beboerdemokratisk styret organisation bestående af frivillige. Du kan planlægge og prioritere dine egne arbejdsopgaver og samtidig bevare overblikket på tværs af systemer, mennesker og afdelinger.

I situationer hvor det kræves træder du i karakter og udviser nødvendig myndig adfærd.

Kvalifikationer

Du er uddannet ejendomsservicetekniker og har udbygget det med en lederuddannelse, eller alternativt er du villig til at gennemføre disse uddannelser sideløbende med jobbet.

Du er håndværker og har en lederuddannelse/ledererfaring samt erfaring med drift af bygninger. Du har kendskab til varmeanlæg, gerne CTS-styring. Desuden har du kendskab til tekniske installationer og har flair for og erfaring med ”grønt arbejde”.

Du kan bruge Microsoft Office programmerne, gerne god erfaring med Excel, har du erfaring med EG-bolig og DocuNote (dokumenthåndtering), er det et yderligere plus.

Det er en fordel hvis du har branchekendskab fra den almene boligsektor og har arbejdet struktureret med projektledelse.

AAB-Kolding tilbyder

AAB-Kolding er kendetegnet ved store frihedsgrader og korte kommandoveje. I AAB-Kolding er der en uformel tone, og der er gode muligheder for udvikling, hvis man tager initiativet.

Bovia er i vækst, hvorfor du med den rette indstilling kan være med til at tegne fremtiden, en ny struktur og kultur. De ønsker at arbejde på et højt fagligt niveau hvor der er plads til udvikling gennem opgaver med selvstændighed og ansvar. AAB-Kolding tænker FNs 17 verdensmål ind hvor det med rimelighed kan lade sig gøre.

Du tilbydes en spændende stilling, hvor du:

  • Får ansvar og kan udvikle dig som leder og menneske
  • Bliver en væsentlig del af den almene boligsektor i Kolding
  • Kommer til at arbejde med nogle af FNs 17 verdensmål
  • Kan være med til at designe din egen hverdag
  • Tjener en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer

Interesseret?

Hvis du har de rette kvalifikationer og erfaringer til dette job, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke på “Ansøg stillingen” nederst på siden.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jan Jørgensen telefon +45 41 19 17 03.

Category

© 2019

logo-footer