KEY ACCOUNT MANAGER

  • Denne stilling er blevet besat

Med hovedkontor i Esbjerg og afdeling i Hvidovre er Sign Partner blandt de største i Danmark og skaber innovative kommunikative skilteløsninger for en lang række kunder og nære samarbejdspartnere. Sign Partner hjælper med alt fra den mindre butik til det internationale selskab i forhold til at skabe visuel kommunikation, digital reklame og diverse former for indendørs og udendørs skiltning samt facadedekorationer. Sign Partner har mange års erfaring inden for skiltning, og sikrer kunderne en professionel og nytænkende løsning, hvor kvalitet er afgørende.


Løsningssalg øst for Storebælt

Sign Partner A/S – med hovedkontor i Esbjerg og afdeling i Hvidovre – er inde i en god stabil vækst. Virksomheden søger nu en dygtig Key Account Manager, der med direkte reference til den adm. dir. skal opbygge og drive salg af løsninger indenfor facadeskiltning og displays til nye og eksisterende kunder øst for Storebælt.

Jobbets indhold

Din fornemmeste opgave bliver at markedsføre virksomheden, og opsøge nye potentielle kunder, samt pleje og udvikle af eksisterende kunder ved at yde professionel rådgivning og salg af de bedste løsninger. Kunderne spænder fra detailkæder, små og store private til offentlige virksomheder.

Det daglige salgsarbejde klarer du ud fra din privatadresse, og der vil løbende blive aftalt planlægnings- og opfølgningsmøder på hovedkontoret i Esbjerg eller i afdelingen i Hvidovre.

Faglige kompetencer

  • Det vil være en fordel, at du har erfaring fra branchen eller lignende branche med løsningssalg (skilte, visuel kommunikation, belysningsløsninger, teknisk løsningssalg).
  • Der er ikke krav om en formel uddannelse, men det forventes, at du har en god teknisk indsigt.

Personlige kompetencer

  • Du har et højt energiniveau, og du brænder for at opsøge nye kunder og yde optimal service og mersalg til de bestående kunder
  • Du er visuel og kreativt tænkende, og du har evnen til at kommunikere og illustrere design til mulige løsninger hos kunderne
  • Du er selvkørende, proaktiv og med stort drive går du efter succes
  • Du motiveres af salgsresultater, og er struktureret i salgsprocesserne
  • Du motiveres af at skabe nye kunderelationer, og du er samtidig stærk på at pleje og udbygge relationer
  • Du er kommunikativ stærk og iderig med henblik på fornyelse i markedsføringen
  • Du er passioneret, og humor er en del af dig – det skal være sjovt at gå på arbejde

Virksomheden tilbyder

Et job med store frihedsgrader, store påvirkningsmuligheder og et stort ansvar, samt en lønpakke der aftales individuelt.

Et job i Sign Partner er et job i en virksomhed, hvor man hjælper og passer på hinanden.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulent Knud Herbert Sørensen på tlf. 26770717.

Category

© 2019

logo-footer