SALES MANAGER

  • Denne stilling er blevet besat

Promat er et globalt premium brand inden for passiv brandsikring, og har mere end 60 års erfaring. Promat er en del Building Performance divisionen i Etex Group, der er en international koncern med mere end 13.000 medarbejdere fordelt på 42 lande. I Danmark er Promat repræsenteret igennem Etex Nordic, det tidligere Ivarsson A/S.


Sales Manager til Promat Danmark

Vi søger en Sales Manager med ansvar for salget af Promat i hele Danmark.

Det bliver din hovedopgave at øge salget af Promat produkter i Danmark med særligt fokus på brandtætning. Din nærmeste reference er Promats Export Manager, der sidder på hovedkontoret i Belgien.

Du indgår i det nordiske team på i alt 4 personer. Din base bliver dit hjemmekontor, hvorfra du planlægger din egen hverdag. Derudover trækker du på kompetencer fra såvel hovedkontoret i Belgien som fra Etex Nordic, der er placeret i Fredericia.

Promats ambitioner er høje, samtidig med at potentialet i Danmark er stort og voksende. Med dette udgangspunkt sætter du og Export Manageren målene for Danmark. Du udarbejder en business plan for, hvordan du vil nå de mål. Det er din opgave at eksekvere planen.

Kvalifikationer

Du har stor erfaring indenfor passiv brandsikring og en kommerciel erfaring, der viser at du kan levere resultaterne samtidig med, at du ikke går på kompromis med sikkerheden i løsningerne.

Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau, og er vant til at rapportere skriftligt på engelsk.

Du har formentlig en formel teknisk eller kommerciel uddannelse på bachelor niveau.

Det vil være en fordel, hvis du kender Promats produkter i forvejen, men det er ikke et krav.

Du tilbydes

Stillingen er spændende og udfordrende, da Promat står foran en vækstrejse. Det giver dig mulighed for at sætte dit præg på Promat i Danmark, og samtidig indgå i et nordisk team.

Gagen forhandles individuelt og indeholder fastløn, bonus, bil og pension.

Interesseret?

Hvis du har de rette kvalifikationer og erfaringer til dette job, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke på “Ansøg stillingen” nederst på siden.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Jan Jørgensen telefon +45 41 19 17 03.

Category

© 2021

logo-footer