Frontpeople Logo Blå

STUDIEJOB - CONTENT MARKETING

  • Denne stilling er blevet besat

FRONTPEOPLE A/S i Vejle er en konsulentvirksomhed med en solid kundeportefølje indenfor flere brancheområder. Vi er eksperter i rekruttering, headhunting og executive search af dygtige ledere og specialister og vores mål er, at være den mest værdiskabende rekrutteringsvirksomhed.

Vi er et stærkt team, som arbejder ud fra værdierne: Samarbejdende, udfordrende, ambitiøse og agile. Vores interne motto er: Sammen skaber vi successen.


Vi har travlt og søger en dygtig kollega/studerende i marketing og/eller kommunikation.

Jobbet

Et væsentligt omdrejningspunkt i alle vores opgaver er kommunikation og samarbejde. Med udgangspunkt i vores vision, mission og værdier, bliver du en vigtig nøgleperson i vores fortælling og formidling af FRONTPEOPLE’s værdiskabelse for vores kunder og kandidater.

Som vores ”Content marketing manager” får du redaktørrollen i vores eksterne og interne kommunikation med kunder, kandidater og samarbejdspartnere, herunder vedligeholdelse og udarbejdelse af indhold til sociale medier og øvrige marketingaktiviteter. Hertil kommer øvrige opgaver som korrekturlæsning og projektleder for diverse analyser og administrative ad-hoc opgaver.

Derudover forventer vi, at du har mod på at indgå i en bred vifte af opgaver og projekter, som opgaveløser og som tovholder. I virkeligheden bliver det dig selv, som sætter grænsen for dit jobindhold.

Hvem er du?

Du er studerende på en videregående uddannelse – gerne marketing eller kommunikation, og er i gang med din bachelor eller lige startet på din kandidat. Som minimum har du ca. 2 år tilbage af studiet. Dansk og engelsk behersker du på et højt niveau i både tale og skrift, og du tænker ofte lidt hurtigere og bedre end de fleste.

Vi forventer, at du som minimum er en dygtig kommunikator, med flair for sociale medier, og at du brænder for at tage ansvar i arbejdet med vores fortælling.

Vores nye kollega:

  • Er udadvendt og har lyst til at lære nyt
  • Er en dygtig formidler med blik for den gode historie
  • Har en effektiv og struktureret arbejdsstil
  • Har et godt kendskab til sociale medier og en generel interesse i erhvervslivet
  • Har gode samarbejdsevner og lyst til at dele din viden og dine ideer

Vi tilbyder

Vi tilbyder et ansvarsfuldt og udfordrende job på 1-2 dage om ugen i en konsulentvirksomhed i vækst. Arbejdsmiljøet er positivt og udfordrende med mange forskellige og spændende virksomheder som kunder.

Du vil få indsigt i en professionel konsulentvirksomheds rolle og hverdag, og det er alene dig selv, der sætter grænsen for dit jobindhold.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Category

© 2019

logo-footer