Frontpeople Logo Blå

STUDENTERMEDHJÆLPER

FRONTPEOPLE A/S i Vejle er en konsulentvirksomhed med værdierne: Samarbejdende, udfordrende, ambitiøse og agile. Vi bidrager til vækst og udvikling i en bred og solid kundeportefølje indenfor områderne Rekruttering, Search & Selection og Executive Search.


Strategisk kommunikation & marketing

Vi har travlt og søger en dygtig studerende i business, marketing eller kommunikation.

Jobbet

Et væsentligt omdrejningspunkt i alle vores opgaver er kommunikation og samarbejde. Du vil bl.a. få en redaktørrolle i vores eksterne og interne kommunikation med kunder, kandidater og samarbejdspartnere. Du vil indgå i det administrative arbejde i forbindelse med rekrutteringer og strategiske konsulentopgaver, og opgaverne spænder bredt fra databasevedligeholdelse, analysearbejde, indkaldelse til samtaler, forberedelse til kandidattests og planlægning af netværksaktiviteter.

Du vil arbejde tæt sammen med vores researcher og konsulenter, og efter en grundig introduktion vil du også blive udfordret på dine evner til at søge efter kvalificerede kandidater til vores åbne stillinger

Hvem er du?

Du er studerende på en videregående uddannelse – gerne indenfor business, marketing eller kommunikation, og er i gang med din bachelor eller lige startet på din kandidat. Som minimum har du ca. 2 år tilbage af studiet. Dansk og engelsk behersker du på et højt niveau i både tale og skrift, og du tænker ofte lidt hurtigere og bedre end de fleste.

Samtidig forventer vi, at du:

  • Er udadvendt og kan tale med kunder og kandidater
  • Er en dygtig formidler med blik for den gode historie
  • Har interesse i og flair for at arbejde med administrative opgaver
  • Har en effektiv og struktureret arbejdsstil og gode IT-kundskaber
  • Har et godt kendskab til sociale medier og en generel interesse i erhvervslivet
  • Har gode samarbejdsevner og lyst til at dele din viden og dine ideer

Vi tilbyder

Vi tilbyder et ansvarsfuldt og udfordrende job på 1-2 dage om ugen i en konsulentvirksomhed i vækst. Der vil være rig mulighed for at prøve din viden af i praksis og opnå både personlig og faglig udvikling. Arbejdsmiljøet er positivt og udfordrende med mange forskellige og spændende virksomheder som kunder. Du vil få indsigt i en professionel konsulentvirksomheds rolle og hverdag og det er alene dig selv, der sætter grænsen for dit jobindhold.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Senior Researcher, Jonas Marvig Jensen på telefon +45 93 63 01 01.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi indkalder til samtale fra uge 31.

Or

Notify a friend Print

Copy the link:

Or

Category

© 2019

logo-footer