Teamet

I FRONTPEOPLE A/S har vi en målsætning om at være Danmarks mest værdiskabende rekrutteringsvirksomhed. Og hvad betyder det for dig i praksis?

Konkrete resultater skaber værdi og tillid

Flere og flere danske virksomheder er begyndt at se værdien i at outsource deres rekrutteringsopgaver. Det betyder ligeledes, at flere rekrutteringsvirksomheder melder sig på banen.

I FRONTPEOPLE A/S tror vi på, at en transparent rekrutteringsproces og konkrete resultater skaber størst værdi for dig og din virksomhed. Vi understøtter personlig erfaring med konkrete data og evaluerer løbende for at opretholde de bedst mulige resultater.

Vi har en succesrate på hele 97% af alle lukkede opgaver, og tilbyder 12 måneders garanti på den valgte kandidat. Dette betyder selvfølgelig, at du trygt kan uddelegere din rekrutteringsopgave til os mens du koncentrerer dig om virksomhedens drift.

FRONTPEOPLE A/S er medlem af Search Danmark, brancheforeningen for danske Executive Search og Search & Selection-virksomheder. Search Danmarks seneste tilfredshedsmåling, gennemført i samarbejde med Rambøll, viser at Search Danmarks medlemmer leverer hele 4,6 point på en skala fra 1-5. Dette vidner om, at vi leverer værdifulde ydelser af en meget høj kvalitet til vores kunder.

Du kan læse mere om tilfredshedsmåling på Search Danmarks hjemmeside eller under siden: Kvalitet 

Bred brancheerfaring på baggrund af mange år i branchen

Vores mange års erfaring med rekruttering, Headhunting og Executive Search betyder, at vi har opbygget et meget stort know how. Under brancheerfaring kan du få et overblik over udvalgte afsluttede stillinger.

Derudover har vi offentliggjort udtalelser fra samarbejdspartnere under siden: Referencer. Udtagelserne er et resultat af vores kvalitetsskabende metoder i rekruttering, Headhunting og Executive Search af direktører, ledere og specialister.

Forståelse for din virksomheds DNA og branche

Der findes ikke to virksomheder som er ens. Derfor lægger vi stor vægt på at forventningsafstemme og researche din branche før vi begynder at udarbejde en longliste med relevante kandidater. Vi møder jer i øjenhøjde og udfordrer gerne jeres måde at tænke rekruttering på. Vi spiller “hinanden bedre” og opnår et værdiskabende samarbejde og resultat.

Rekrutteringsprocessen tager altid udgangspunkt i:

  • Udarbejdelse af komplekse ansættelsesstrategier, som sikrer det helt rigtige match mellem kandidater og virksomheder.
  • Konkret viden og ekspertise baseret på data og mange års erfaring indenfor branchen.
  • Personvurderinger og kvalitetstjek af interne såvel som eksterne kandidater.
  • Godkendte personlighedstests, NEO-PI-3, i den samlede vurdering af kandidaters kompetencer til specifikke arbejdsopgaver.
  • En række opfølgningsmøder med kandidaten, der sikrer, at kandidaten forbliver ansat i længere tid og leverer bedre resultater.

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os uforpligtende

Hør hvad FRONTPEOPLE A/S kan gøre for dig og din virksomhed. Har du spørgsmål eller er du interesseret i et reelt tilbud – så kontakt os på tlf.: +4575191938 eller e-mail: mail@frontpeople.dk

CategoryBlogindlæg

© 2021

logo-footer