REGNSKABSKONSULENT

  • Denne stilling er blevet besatØnsker du varierende arbejdsopgaver og en hverdag med fleksible arbejdstider?

Så er det måske dig vi leder efter til stillingen som regnskabskonsulent hos et regnskabsbureau placeret i Trekantområdet.

Din hverdag

Regnskabsbureauet er i rivende udvikling. Derfor søges endnu en regnskabskonsulent der skal løse bogholderi- og regnskabsopgaver for bureauets kunder.

Du får 10 kollegaer, der alle arbejder med bogholderi og regnskab, og selvfølgelig en grundig oplæring, inden du får ansvaret for din egen kundeportefølje fordelt på primært mellemstore virksomheder.

Arbejdstiderne er fleksible, og du er selv med til at tilrettelægge din hverdag i samarbejde med de kunder, du arbejder for. Typisk vil din uge foregå både på kontoret (placeret i Trekantområdet), hos de enkelte kunder samt på hjemmekontoret i det omfang opgaverne tillader det.

Du kan forvente opgaver indenfor bl.a.: kreditor- og debitorstyring herunder daglig bogføring, momsbehandling samt afstemning af bank og øvrige finanskonti.

Om dig

Vi leder efter dig, der ønsker en fleksibel hverdag, hvor du løser spændende og varierende arbejdsopgaver.

Som person er du kvalitetsbevidst, selvstændig, smilende og loyal. Du formår at arbejde effektivt, og med fokus på omhyggelighed.

Du har god regnskabsforståelse og flair for IT, herunder ERP-systemer og Office-pakken. Derudover har du let ved at sætte dig ind i nye systemer.

Du tilbydes

Du bliver en del af et af de største regnskabsbureauer i Region Syddanmark, hvor du kan forvente:

  • Mulighed for både hel- eller deltidsansættelse
  • En sund og stabil arbejdsplads med gode personale- og kundeforhold
  • Varierende arbejdsområder
  • Egen tilrettelæggelse af arbejdsdagen
  • Frihed under ansvar
  • Rig mulighed for både personlig og faglig udvikling
  • Kollegaer der er faglig kompetente, engagerede, omhyggelige og altid klar til at hjælpe

Jobbet kræver kørekort samt egen bil.

Interesseret? 

Kan du se dig selv i stillingen, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke på “Ansøg stillingen” nederst på siden.

Vi er eksperter i Headhunting og Executive Search, og har med base i Vejle og Brøndby arbejdet med rekruttering over hele landet siden 2007. Vi går altid til opgaven med fuld fortrolighed. Du kan derfor forvente, at dit kandidatur aldrig diskuteres med virksomheden uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner hos FRONTPEOPLE, Jan Jørgensen på telefon +45 41 19 17 03.

Vi kalder løbende ind til samtaler, og ansætter når den rette kandidat er fundet.