REFERENCER

REKRUTTERING I HELE VÆRDIKÆDEN

Her har vi også ansat vigtige nøglemedarbejdere

Leder du efter din næste strategiske direktør, driftsorienteret controller eller noget helt tredje, så gør som andre virksomheder i dansk industri & erhverv siden 2007, og lad os finde din næste nøglemedarbejder.

Klik her og læs mere om hvordan vi arbejder.

AUBO
Siemens
Sydbank
FTZ
Bovia
HS
Isover
Danfoss
Oras
Aunsbjerg
Esoft systems
EagleBurgmann
Combitherm
Middelfart spildevand
DIn forsyning
{

“FRONTPEOPLE A/S har varetaget rekrutteringsopgaver for os, og det har i høj grad levet op til vores forventninger. Vi er blevet mødt med professionalisme og god sparring igennem hele processen og er endt med gode kandidater i de ledige stillinger. Vi hører også fra kandidaterne, at de har haft en god oplevelse i rekrutteringsforløbet med FRONTPEOPLE A/S. Jeg vil også gerne fremhæve den løbende personlige opfølgning på ansættelserne, som medfører, at medarbejderen kommer godt fra start og sikrer en langtidsholdbar løsning.”

COO, byggematerialekoncern

“Vi har arbejdet sammen med FRONTPEOPLE A/S i flere rekrutteringsopgaver. Vi har oplevet en professionel håndtering af opgaverne, og det har gjort processen med at udvælge og ansætte nye medarbejdere enkel og effektiv for os. ”

Adm. Direktør, forsyningsselskab

“Samarbejdet med FRONTPEOPLE A/S igennem de sidste 10 år har været en stor fornøjelse for os. Vi har altid mødt meget kompetent sparring og rådgivning, hvad end det har drejet sig om rekrutteringer eller forretningsudvikling og personlig udvikling."

Adm. Direktør, fremstilling af VVS

“Vi har benyttet FRONTPEOPLE´s store kompetencer og ressourcer på rekrutteringsområdet og herigennem formået at tiltrække meget kvalificeret arbejdskraft til et område i midt-/sydjylland, som ellers traditionelt kan have vanskeligt ved at tiltrække højtuddannede medarbejdere.”

Direktør, Forsyningsselskab

“Som en naturlig del af vores professionelle lederskab samarbejder vi med FRONTPEOPLE omkring rekruttering af medarbejdere i nøglepositioner. Et samarbejde, der bygger på gensidig tillid og udfordring. FRONTPEOPLE kender vores virksomhed indefra på godt og ondt, og kan derigennem agere sparringspartner i situationer, hvor det giver værdi.”

Direktør, administrationsselskab

Forretningsdrevet rekruttering siden

2007

Jylland/Fyn
7100 Vejle
Hjulmagervej 8D

Kontakt os
Tel: +45 75 19 19 38
E-mail: mail@frontpeople.dk 

Sjælland
2605 Brøndby
Brøndby Stadion 20