Rekrutteringsforløbet

DET KAN DU FORVENTE SOM KANDIDAT

Kandidat: sådan foregår rekrutteringsforløbet

Rekrutteringsforløbet hos FRONTPEOPLE, er et gennemtestet og struktureret forløb, der sikrer begge parter i rekrutteringen. Vi arbejder altid med fuld diskretion, og du kan stole på, at dit kandidatur aldrig diskuteres med virksomheden inden din godkendelse heraf. 

Nedenfor vises rekrutteringsforløbet såfremt du kommer hele vejen.

1

Indledende samtale

Du bliver introduceret til arbejdsopgaverne, organisationen og hvad end du måtte have af spørgsmål. Vi får en dialog omkring dine ønsker til et nyt job samt kvalifikationer.

2

Mød virksomheden

Vi præsenterer dig for ansættelsesudvalget i virksomheden, hvor du hører lidt nærmere omkring hverdagen, samt mærker om kemien er der.

3

Test & referencer

Du kommer igennem personligheds- samt kognitive test, og vi taler med dine referencer. Du får naturligvis fyldestgørende tilbagemeldinger på dine testresultater.

4

Afsluttende møde

Du mødes med virksomheden igen, hvor de sidste detaljer gennemgås. Her deltager vi selvfølgelig også. Efter dette møde, får du besked om hvorvidt du tilbydes ansættelse.

{

“Jeg oplevde mit forløb hos FRONTPEOPLE A/S som et af de mest engagerede, professionelle og velgennemførte, jeg har været igennem.”

Anonym kandidat

“Jeg stifede bekendtskab med FRONTPEOPLE A/S i forbindelse med et jobskifte. Jeg har ”kun” skiftet job 3 gange, men har som direktør haft mange ansættelser og kontakt til flere konsulenthuse inden for rekruttering. Jeg oplevede et forløb hos FRONTPEOPLE A/S, som var meget professionelt”

Anonym kandidat

“FRONTPEOPLE A/S kan beskrives med tre ord: Ordentlighed, jordnære og professionelle, og jeg blev meget beriget såvel fagligt som personligt i rekrutteringsprocessen. Samtalerunderne og testningerne var naturligvis udfordrende, dog i en legende bevægelse med egen refleksion og i medspil med egne kompetencer og jobprofilen. Jeg gik hele vejen og fik jobbet. Hvis ikke – så havde jeg i den grad fået et kærligt spark bagi mod nye muligheder.”

Anonym kandidat

“FRONTPEOPLE A/S har været en afgørende støtte for mig på min vej til karrieren. Fra den første kontakt har jeg været i proces omkring 2 forskellige stillinger. Den første blev vi enige om ikke at forfølge, da den ikke føltes som et 100% match, men den anden åbning var lige i skabet. Jeg synes, det tjener FRONTPEOPLE A/S til ære, at de i mit tilfælde forstod, hvornår der skulle holdes igen og hvornår der skulle accelereres i forhold til en given åbning.”

Anonym kandidat

Kom videre

SE STILLINGER

CV-DATABASE

KONTAKT OS

Jylland/Fyn
7100 Vejle
Hjulmagervej 8D

Kontakt os
Tel: +45 75 19 19 38
E-mail: mail@frontpeople.dk 

Sjælland
2605 Brøndby
Brøndby Stadion 20