SALGSCHEF BtB

  • Denne stilling er blevet besatKan du øge salget af plast/folie produkter til BtB kunder i Danmark?

Med reference til direktøren, får du ansvaret for direkte salg af det bestående produktprogram til BtB slutbrugersegmentet i Danmark.

Du er ansvarlig for at udarbejde en go-to-market plan for kunder og potentielle emner, hvor du selv står for at gennemføre det direkte salg samt markedsføring.

Derudover vil du stå for at vedligeholde og udvikle produktkoncepter samt kundeloyalitetsprogrammer. Du deltager på udvalgte messer og bidrager aktivt i samarbejdet i salgsafdelingen og den øvrige forretning.

Din hverdag foregår typisk fra eget hjemmekontor samt ude hos kunderne.

Resultatorienteret sælger med kendskab til plast/folie

Du har stor interesse i det kommercielle, og er ’den fødte sælger’. Det er salget der skal drive dig i denne rolle.

Det er vigtigt, at du har erfaring med BtB salg i plastbranchen.

Du er selvmotiverende og selvstændig i din planlægning og gennemførelse af egne salgs mål.

En bæredygtig fremtid i branchen

Vores kunde er en velkonsolideret handelsvirksomhed, som de seneste år har gennemgået en god vækst og modernisering af såvel forretning som organisation.

Virksomheden bidrager aktivt til en mere bæredygtig fremtid i branchen, og arbejder løbende på flere projekter der skal sikre dette.

Du bliver en del af en kundeorienteret organisation, der er en af de førende handelsvirksomheder i branchen.

Interesseret? 

Kan du øge salget af plast/folie produkter til virksomhedens BtB kunder, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke på “Ansøg stillingen” nederst på siden.

Vi er eksperter i Headhunting og Executive Search, og har med base i Vejle og Brøndby arbejdet med rekruttering over hele landet siden 2007. Vi går altid til opgaven med fuld fortrolighed. Du kan derfor forvente, at dit kandidatur aldrig videregives uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner hos FRONTPEOPLE, Peter Thyssen på telefon +45 20 93 37 34.