DIREKTIONSASSISTENTSkandinaviens største specialist på sit område

Til nyoprettet stilling søges en direktionsassistent til hovedkontoret på Fyn.

Du bliver en del af en international koncern der bl.a. udvikler og fremstiller løsninger til industrien. Koncernen har udover sine produktionsenheder i Danmark, også lokationer i Norge, Sverige og Tyskland.

Koncernen beskæftiger mere end 500 medarbejdere, og med korte beslutningsveje, er der fokus på compliance og på forretningsudvikling.

Direktionsassistent med ansvar for compliance og udvikling af virksomheden

Som direktionens forlængede arm, bliver du ansvarlig for at lede og eksekvere koncernens udvalgte strategiske projekter samt juridiske opgaver. Her bliver dit fokus:

  • Omverdenens krav, lovgivning samt regler
  • Compliance og bæredygtighed (ESG/CSRD mm.)
  • Kontraktforhold, kundekrav mv.

Derudover arbejder du i tæt samspil med direktionen om strategiske tiltag og fokusområder.

Blik for detaljen og forretningsorienteret mindset

Du kommer med en relevant uddannelse indenfor erhvervsøkonomi, finansiering, jura eller lignende. Du har stor indsigt i og erfaring med udformning og håndtering af juridisk indhold og kontrakter, samt driftsøkonomisk forståelse for resultatskabelse i en fuld værdikæde. Dertil kommer du med gode projektledelseserfaringer hvor du evner at organisere, strukturere og prioritere mål og indsatser.

Du har et can-do-mindset, udfordrer status quo og finder ambitiøse løsninger, hvor du vil være en stærk rollemodel for compliance og bæredygtighedsdagsordenen.

Dansk og engelsk på forhandlingsniveau er et krav.

Interesseret? 

Kan du se dig selv i en vigtig rolle i en international koncern, så send os dit CV samt ansøgning i Word eller PDF, ved at klikke på ”ansøg stillingen” nederst på siden.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Thyssen på telefon +45 20 93 37 34.

FRONTPEOPLE A/S er eksperter i Headhunting og Executive Search, og har med base i Vejle og Brøndby arbejdet med rekruttering over hele landet siden 2007. Vi går altid til opgaven med fuld fortrolighed. Du kan derfor forvente, at dit kandidatur aldrig videregives uden din accept.

Or

Notify a friend Print

Copy the link:

Or