PRODUKTIONSCHEFProduktionschef søges til mindre virksomhed med fokus på udvikling, vækst og holdånd

Du bliver en del af en dansk virksomhed med rødder i Sydvestjylland, som er producent og leverandør af kvalitetsløsninger til private hjem, kontormiljøer og offentlige institutioner. Virksomheden er ordreproducerende i primært træ og laminat og har fokus på god ledelse, ordentlighed og levering til aftalt tid.

Organisationen tæller 20 medarbejdere, og som en del af ledelsen og produktudviklingsgruppen, får du en unik mulighed for at medvirke til udviklingen i en spændende vækstvirksomhed.

Produktions- og ledelsesansvar

Du får overordnet ansvar for produktionen og for at planlægge, koordinere og overvåge produktionsprocesserne for at sikre, at produkterne opfylder kvalitetskravene samt leveres til tiden. For at understøtte den videre udvikling igangsættes implementeringen af nyt ERP-system i 2. halvår.

Udover ansvaret for produktion samt planlægningen heraf, får du personaleledelse af 1 produktionsleder samt 12 produktionsmedarbejdere. Her bliver din ledelsesopgave at sikre et positivt og sikkert arbejdsmiljø samt udbygning af aftenholdet.

Dertil kommer dine yderligere ansvarsområdet indenfor bl.a. indkøb, logistik samt lagerstyring, og fortsat optimering af forsyningskæden.

Erfaren produktionsleder fra mindre produktionsvirksomhed

Du har sandsynligvis en håndværksmæssig og/eller teknisk baggrund kombineret med ledelseserfaring. Vigtigst er, at du er en erfaren produktionsleder som kan udfordre de enkelte operationer samt at du kender praktikken i en mindre produktionsvirksomhed, hvor man selv kommer tæt på driften.

Har du medvirket til implementering af ERP i produktion og forsyningskæde, vil det være en fordel.

Interesseret? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Thyssen på telefon +45 20 93 37 34.

Kan du se dig selv i stillingen som produktionschef, så send os dit CV i Word eller PDF, ved at klikke på ”ansøg stillingen” nederst på siden.

FRONTPEOPLE A/S er eksperter i Headhunting og Executive Search, og har med base i Vejle og Brøndby arbejdet med rekruttering over hele landet siden 2007. Vi går altid til opgaven med fuld fortrolighed. Du kan derfor forvente, at dit kandidatur aldrig videregives uden din accept.

Eller

Del med en ven Print

Kopier linket:

Eller