TEAMKOORDINATORTeamkoordinator til økonomiafdeling

Til vores kunde med kontor i Kolding, søger vi en teamkoordinator for i alt 4 medarbejdere fordelt på to teams i økonomiafdelingen.

Du får til ansvar at sikre, at opgaverne i de to teams løses effektivt, til tiden og i aftalt kvalitet.

Desuden bliver du ansvarlig for, at processer og værktøjer optimeres og videreudvikledes efter behov. Én af dine opgaver bliver bl.a. udarbejdelse af forskellige godkendelsesprocedure for at sikre effektiv og ensartet behandling.

Du får store samarbejdsflader i organisationen, og bidrager til styrkelse af samspillet i økonomiafdelingen samt på tværs af de øvrige afdelinger.

Om dig

Du kommer med en relevant uddannelse på bachelor-niveau, samt hands-on erfaring med bogholderiopgaver fra en mellemstor eller større virksomhed.

Desuden har du erfaring med og interesse for at implementere processer og nye procedurer.

Som person evner du at delegere, følge op og fastholde aftaler. Du balancerer mellem fokus på resultater samt et godt arbejdsmiljø, og tænker på hele organisationen fremfor suboptimering.

Det kan du forvente

Som teamkoordinator bliver du en del af en organisation med store frihedsgrader og korte kommandoveje. Der er en uformel tone og gode udviklingsmuligheder.

Økonomiafdelingen tæller 12 personer i alt, og personaleansvaret er placeret hos økonomichefen.

Interesseret? 

Kan du se dig selv i stillingen, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke på “Ansøg stillingen” nederst på siden.

Vi er eksperter i Headhunting og Executive Search, og har med base i Vejle og Brøndby arbejdet med rekruttering over hele landet siden 2007. Vi går altid til opgaven med fuld fortrolighed. Du kan derfor forvente, at dit kandidatur aldrig diskuteres med virksomheden uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner hos FRONTPEOPLE, Jan Jørgensen på telefon +45 41 19 17 03.

Vi kalder løbende ind til samtaler, og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Or

Notify a friend Print

Copy the link:

Or