HEADHUNTER

FRONTPEOPLE A/S er eksperter i Headhunting og Executive Search, og har med base i Vejle og Brøndby arbejdet med rekruttering over hele landet siden 2007.

I FRONTPEOPLE samarbejder vi bredt med kunder og virksomheder og vores vigtigste opgave er, at matche krav og ambitioner med dygtige kandidater.Forretningsdrevet Headhunter

Med afsæt i stærke værdier, godt håndværk og ambitioner om at styrke kundernes konkurrencekraft, har vi gennem mere end 17 år opbygget et solidt netværk af dygtige kunder og kandidater.

Vi ønsker nu at styrke teamet med yderligere en Headhunter, der kan se sig selv i en nøgleposition hvor samarbejde, tillid og kvalitet er i fokus.

Du får de bedste muligheder og rammer for at skabe succes og du kender gamet og branchen. Hverdagen byder på selvstændighed og samarbejde og du vil få stor berøring med et bredt udsnit af brancher og virksomheder.

Som person er du ambitiøs og udadvendt hvor du henter energi i samspil med andre. Du brænder for at skabe relationer og samarbejde med kunder om kvalitetsløsninger, og du kan jonglere med mange bolde og deadlines.

Du kommer med en kommerciel baggrund og har som minimum fået de første års erfaringer med rekruttering af ledere og specialister.

Du får tilknytning til vores kontor i Vejle.

Interesseret? 

Kan du se dig selv i en ansvarsfuld rolle, med partner muligheder, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Peter Thyssen på tlf. 20933734.

Der er fuld fortrolighed.

Eller

Del med en ven Print

Kopier linket:

Eller