STUDENTERMEDHJÆLPER

“Jeg har haft en fantastisk oplevelse som studentermedhjælper hos FRONTPEOPLE. Teamet er ikke blot utroligt imødekommende, men også åbne for at samarbejde og er utrolig hjælpsomme. De har formået at skabe et miljø, hvor man som medarbejder føler sig meget værdsat og har mulighed for at udvikle sig fagligt.” – Signe Damgaard Jensen, tidligere studentermedhjælper hos FRONTPEOPLE A/S


Styrk dine salgskompetencer i en spændende branche

Hos FRONTPEOPLE løser vi opgaver indenfor Rekruttering, Headhunting og Executive Search.

Til vores kontor i Vejle søger vi en Stud. assistent, som har mod på at tage ansvar, arbejde selvstændigt og finde løsninger i et bredt udsnit af opgaver indenfor salg, kommunikation samt administration.

Dine arbejdsdage er du selv med til at planlægge. Du får en grundig introduktion og forventningsafstemning til opgaverne, samt efterfølgende sparring der bidrager til din viden og læring. Du bliver en del af vores team af dygtige kolleger, der samarbejder med fokus på at give vores kunder og kandidater en god oplevelse.

Du får en vigtig rolle i, også at kunne være ansigtet udadtil, og der er mange spændende opgaver i vente til den rette profil. Det bliver i virkeligheden dig selv, som sætter grænsen for dit jobindhold. Blandt opgaverne finder du:

  • Direkte kontakt til kunder og kandidater
  • Administrative opgaver
  • Branche og markedsanalyser

Om dig

Du er i gang med en relevant uddannelse, og har tidligere erfaring med enten salg, kundeservice eller en tilsvarende rolle.

Du er nysgerrig og ikke bange for at stille spørgsmål. Din tilgang til opgaveløsningen er vedholdende, struktureret og systematisk. Den viden du mangler, er du nysgerrig efter at få.

Det kan du se frem til

Et uformelt miljø og et udfordrende og udviklende studiejob med fokus på salg, hvor du får stor fleksibilitet til at tilrettelægge arbejdet efter dine studier. Du kan forvente 1-3 arbejdsdage om ugen og en fast timeløn. Arbejdsstedet vil være på vores kontor i Vejle.

Er du nysgerrig efter at høre mere, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Maja Louise Stokholm på tlf. +45 93 63 01 01 eller på maja@frontpeople.dk

Eller

Del med en ven Print

Kopier linket:

Eller