REGNSKABSKONSULENT


Kvalitetsbevidst regnskabskonsulent søges til regnskabsbureau i rivende udvikling

For kunde i Trekantområdet, søger vi netop nu en regnskabskonsulent, der selvstændigt kan løse bogholderi- og regnskabsopgaver for virksomhedens kunder.

Din hverdag

Som regnskabskonsulent, får du ansvaret for din egen kundeportefølje fordelt på mindre og mellemstore virksomheder.

Du får en spændende og udviklende arbejdsdag, med varierende opgaver indenfor bl.a. kreditor- og debitorstyring herunder daglig bogføring, momsbehandling samt afstemning af bank og øvrige finanskonti.

Din hverdag er du selv med til at skabe i samarbejde med kunderne. Du kan derfor forvente både selvstændigt arbejde ude hos kunderne, samt mulighed for sparring med dine kollegaer hjemme på kontoret. Der er også mulighed for hjemmearbejde i det omfang opgaverne tillader det.

Om dig

Vi leder efter dig, der ønsker såvel nye udfordringer som udvikling i hverdagen, og som kan se sig selv i en udadvendt rolle med stort ansvar.

Som person er du kvalitetsbevidst, selvstændig, smilende og loyal. Du formår at arbejde effektivt, men stadig med fokus på omhyggelighed.

Du har god regnskabsforståelse og gerne et par års erfaring fra lignede stilling. Derudover har du flair for IT, herunder ERP-systemer og Office-pakken. Du har let ved at sætte dig ind i nye systemer.

Du tilbydes

Du bliver en del af et af de største regnskabsbureauer i Region Syddanmark, hvor kundebasen typisk er små og mellemstore virksomheder placeret i Trekantområdet.

Du kan forvente:

  • Mulighed for både hel- eller deltidsansættelse
  • En sund og stabil arbejdsplads med gode personale- og kundeforhold
  • Varierende arbejdsområder
  • Egen tilrettelæggelse af arbejdsdagen
  • Frihed under ansvar
  • Rig mulighed for både personlig og faglig udvikling
  • Kollegaer der er faglig kompetente, engagerede, omhyggelige og altid klar til at hjælpe

Jobbet kræver kørekort samt egen bil.

Interesseret? 

Hvis du har de rette kvalifikationer og erfaringer til dette job, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke på “Ansøg stillingen” nederst på siden.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Jan Jørgensen på telefon +45 41 19 17 03.

Vi kalder løbende ind til samtaler, og ansætter når den rette kandidat er fundet.