RESEARCH ASSISTENT - STUDIEJOB

  • Denne stilling er blevet besat

FRONTPEOPLE A/S i Vejle er en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed med en solid kundeportefølje indenfor flere brancheområder. Vi er eksperter i rekruttering, Headhunting og Executive Search af direktører, ledere og specialister og vores mål er, at være den mest værdiskabende rekrutteringsvirksomhed.

Vi er et stærkt team, som arbejder ud fra værdierne: Samarbejdende, udfordrende, ambitiøse og agile. Vores interne motto er: Sammen skaber vi successen.


Vi har travlt og søger en dygtig kollega/studerende til rollen som Research Assistent.

Jobbet

I tæt samarbejde med Senior Researcher og konsulenter skal du bidrage til at styrke kandidattilgangen gennem desk research og administrative opgaver. Nøgleopgaven bliver, i samarbejde med dine kollegaer, at identificere relevante kandidater til åbne og lukkede opgaver. Du bliver en vigtig spiller i udarbejdelse af markeds-, kunde- og brancheanalyser som bidrager til værdiskabende rekrutteringsprocesser for vores kunder.

Hverdagen vil være varieret med opstartsmøder, videns udveksling, analyseopgaver og administrative opgaver, herunder backoffice opgaver som f.eks. ad hoc telefonpasning og mødebooking af kandidater.

Har du mod og talent – vil der være rig mulighed for ansvar og udvikling, og du vil blive involveret i en bred vifte af værdiskabende opgaver og projekter, som opgaveløser og som tovholder.

Hvem er du?

Du er studerende på en videregående uddannelse gerne indenfor HR eller Business Administration, og er i gang med din bachelor eller din kandidat. Vi ser gerne, at du som minimum har 1,5 år tilbage af studiet. Dansk og engelsk behersker du på et højt niveau i både tale og skrift, og vi forventer, at du erfaring med at arbejde metodisk, undersøgende og struktureret gennem enten erhvervsarbejde eller uddannelsesforløb.

Erfaring med administrative opgaver og analyseopgaver af markeder, brancher eller virksomheder vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Vores nye kollega:

  • Er godt begavet, hurtigt opfattende og kreativ løsningsorienteret
  • Har lysten til at lære, er nysgerrig og undersøgende af natur
  • Er udadvendt med opsøgende adfærd
  • Er engageret og disciplineret i sin tilgang til opgaverne
  • Har en effektiv og struktureret arbejdsstil og gode IT-kundskaber
  • Har en høj integritet i forhold til FRONTPEOPLE’s værdier og kvalitetsstandarder
  • Har gode samarbejdsevner og lyst til at dele sin viden og ideer

Vi tilbyder

Vi tilbyder et ansvarsfuldt og udfordrende studiejob på 1-2 dage om ugen i en rekrutteringsvirksomhed i vækst. Arbejdsmiljøet er positivt og udfordrende med mange forskellige og spændende virksomheder som kunder.

Du vil få indsigt i en professionel rekrutteringsvirksomheds rolle og hverdag, og efter en grundig oplæring, vil du få stor indflydelse på dit jobindhold.

Der er mulighed for samkørsel fra Aarhus.

Interesseret

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Researcher Jonas Marvig Jensen på tlf. 93 63 01 01.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Category

© 2019

logo-footer