REGNSKABSKONSULENT

Regnskabskonsulent søges til TH-Regnskab i Fredericia, der siden 1997 har leveret outsourcing løsninger af økonomi- og regnskabsfunktioner på alle niveauer til både små og mellemstore virksomheder. TH-Regnskab er et af de største regnskabsbureauer i Region Syddanmark, og kunderne er typisk placeret i Trekantområdet. Ønsker du en fleksibel og varierende arbejdsdag?

Så er det måske dig vi søger efter til TH-Regnskab i Fredericia, der grundet vækst er på udkig efter en ny kollega.

Din hverdag

Som regnskabskonsulent løser du bogholderi- og regnskabsopgaver for kunderne, der typisk er placeret i Trekantområdet.

Du bliver ansvarlig for din egen kundeportefølje, hvor din tidligere erfaring er medbestemmende for hvilke opgaver du løser, det kan f.eks. være opgaver indenfor bl.a. kreditor- og debitorstyring, daglig bogføring, momsbehandling samt afstemning af bank og øvrige finanskonti. Der er mulighed for løbende at bygge ovenpå dine nuværende kompetencer efter ønsker og behov.

Din hverdag er du selv med til at skabe i samarbejde med kunderne.  Det betyder at du kan forvente både selvstændigt arbejde ude hos kunderne, samt mulighed for sparring med dine 10 kollegaer hjemme på kontoret.

Jobbet kræver kørekort samt egen bil.

Om dig

Der kan være flere veje til jobbet. Det vigtigste er, at du kommer med en god regnskabsforståelse og ønsket om at skabe en fleksibel hverdag med fokus på kvalitet og god service.

Dertil har du kendskab til Office-pakken, forskellige økonomi programmer og generelt har let ved at sætte dig ind i nye It-systemer.

Du tilbydes

Du får 10 kollegaer, der alle arbejder med bogholderi og regnskab. Derudover kan du forvente:

  • Mulighed for enten hel – eller deltidsansættelse
  • Varierende arbejdsområder og fleksibel hverdag
  • Sund og stabil arbejdsplads med gode personale- og kundeforhold

Interesseret? 

Kan du se dig selv i stillingen, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke på “Ansøg stillingen” nederst på siden.

Vi er eksperter i Headhunting og Executive Search, og har med base i Vejle og Brøndby arbejdet med rekruttering over hele landet siden 2007. Vi går altid til opgaven med fuld fortrolighed. Du kan derfor forvente, at dit kandidatur aldrig diskuteres med virksomheden uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner hos FRONTPEOPLE, Jan Jørgensen på telefon +45 41 19 17 03.

Vi kalder løbende ind til samtaler, og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Or

Notify a friend Print

Copy the link:

Or