Business-driven recruitment

HEADHUNTING & EXECUTIVE SEARCH
hire your next employeevacancies

Vacancies

SALGSCHEF BtB

FOR KUNDE – DANMARK

Med reference til direktøren, får du ansvaret for direkte salg af det bestående produktprogram til BtB slutbrugersegmentet i Danmark. Din hverdag foregår typisk fra eget hjemmekontor samt ude hos kunderne.

Du har stor interesse i det kommercielle, og er ’den fødte sælger’. Det er salget der skal drive dig i denne rolle. Det er vigtigt, at du har erfaring med BtB salg i plastbranchen.

STUDENTERMEDHJÆLPER

FRONTPEOPLE – VEJLE

Til vores kontor i Vejle søger vi en Stud. assistent, som har mod på at tage ansvar, arbejde selvstændigt og finde løsninger i et bredt udsnit af opgaver indenfor salg & marketing, kommunikation samt administration.

Du får en vigtig rolle i, også at kunne være ansigtet udadtil, og der er mange spændende opgaver i vente til den rette profil. Blandt opgaverne kan du forvente: direkte kontakt til kunder og kandidater, input til kommunikation, bl.a. stillingsopslag og SoMe samt branche og markedsanalyser.

REGNSKABSKONSULENT

FOR KUNDE – TREKANTOMRÅDET

Som regnskabskonsulent får du ansvaret for din egen kundeportefølje fordelt på primært mellemstore virksomheder. Dine opgaver bliver indenfor bl.a.: kreditor- og debitorstyring herunder daglig bogføring, momsbehandling samt afstemning af bank og øvrige finanskonti.

Det kan du forvente: Du får en fleksibel hverdag du selv er med til at tilrettelægge samt varierende arbejdsopgaver.

Recruiting, Headhunting &
Executive Search

It goes by many names. But it is all about finding the right candidate for your business. The situation determines the method. It is our specialty and that we are passionate about. In fact, it is all we have done since 2007. 

AUBO
Siemens
Sydbank
FTZ
Bovia
HS
Isover

Jylland/Fyn
7100 Vejle
Hjulmagervej 8D

Contact
Tel: +45 75 19 19 38
E-mail: mail@frontpeople.dk

Sjælland
2605 Brøndby
Brøndby Stadion 20