Business-driven recruitment

HEADHUNTING & EXECUTIVE SEARCH
hire your next employeevacancies

Vacancies

KOMMUNIKATIONSKONSULENT

SONFOR – SØNDERBORG

Som kommunikationskonsulent vil du have fokus på en strategisk, proaktiv og transparent kommunikation samt PR-indsats, som skaber klarhed og opbakning omkring projektets fremskridt og mål.

Projektet der er navngivet VÆRDIVAND, er et moderne og miljøvenligt rensesystem for hele Sønderborg Kommune, som tager spildevand og gør det til værdivand. Du bliver en del af en innovativ og agil projektorganisation, hvor din opgave bliver at sikre en nærværende og transparent kommunikation

PRODUKTIONSCHEF

ANONYM VIRKSOMHED – SYDVESTJYLLAND

Du bliver en del af en dansk virksomhed med rødder i Sydvestjylland, som er producent og leverandør af kvalitetsløsninger til private hjem, kontormiljøer og offentlige institutioner. Virksomheden er ordreproducerende i primært træ og laminat.

Du får overordnet ansvar for produktionen og for at planlægge, koordinere og overvåge produktionsprocesserne.

TEKNISK CHEF

SONFOR – SØNDERBORG

Der er nu truffet beslutning om ny rensestruktur i Sønderborg Kommune, hvilket betyder, at der bliver færre renseanlæg, og hovedparten af driften centraliseres på et nyt renseanlæg.

Metoder og teknologierne i den nye rensestruktur er endnu ukendt – det skal en ny teknisk chef være med til at skabe.

Med reference til programchef Dennis Bødewadt Carstensen, bliver du ansvarlig for den tekniske side af projektet VÆRDIVAND i SONFOR. Du får en vigtig rolle i at sikre, at der tages hånd om alle opgaver lige fra designfasen til skitser, byggeansøgning, udbudsprojekt, udførelse, dokumentation samt aflevering.

DIREKTIONSASSISTENT

ANONYM VIRKSOMHED – FYN

Som direktionens forlængede arm, bliver du ansvarlig for at lede og eksekvere koncernens udvalgte strategiske projekter samt juridiske opgaver. 

Du bliver en del af en international koncern der bl.a. udvikler og fremstiller løsninger til industrien. Koncernen har udover sine produktionsenheder i Danmark, også lokationer i Norge, Sverige og Tyskland.

REGNSKABSKONSULENT

TH-REGNSKAB – FREDERICIA

Som regnskabskonsulent løser du bogholderi- og regnskabsopgaver for kunderne, der typisk er placeret i Trekantområdet.

Du bliver ansvarlig for din egen kundeportefølje, hvor din tidligere erfaring er medbestemmende for hvilke opgaver du løser, det kan f.eks. være opgaver indenfor bl.a. kreditor- og debitorstyring, daglig bogføring, momsbehandling samt afstemning af bank og øvrige finanskonti.

HEADHUNTER

FRONTPEOPLE A/S – VEJLE

Med afsæt i stærke værdier, godt håndværk og ambitioner om at styrke kundernes konkurrencekraft, har vi gennem mere end 17 år opbygget et solidt netværk af dygtige kunder og kandidater.   

Vi ønsker at styrke teamet med yderligere en Headhunter, der kan se sig selv i en nøgleposition hvor samarbejde, tillid og kvalitet er i fokus.

SERVICECHEF

PRO-CONSULT – PADBORG

Som servicechef bliver du ansvarlig for afdelingen i Padborg, hvor du står for både dagligt drift, ledelse samt opsøgende kontakt til kunder.

Du har formentlig en teknisk uddannelse, eller kendskab til el/elektronik. Dertil kommer erfaring med salg og ledelse. Det er vigtigt, at du har det rigtige mindset og værktøjer til at få afdelingen til at køre optimalt

STUDENTERMEDHJÆLPER

FRONTPEOPLE – VEJLE

Til vores kontor i Vejle søger vi en Stud. assistent, som har mod på at tage ansvar, arbejde selvstændigt og finde løsninger i et bredt udsnit af opgaver indenfor salg & marketing, kommunikation samt administration.

Du får en vigtig rolle i, også at kunne være ansigtet udadtil, og der er mange spændende opgaver i vente til den rette profil. Blandt opgaverne kan du forvente: direkte kontakt til kunder og kandidater, input til kommunikation, bl.a. stillingsopslag og SoMe samt branche og markedsanalyser.

Recruiting, Headhunting &
Executive Search

It goes by many names. But it is all about finding the right candidate for your business. The situation determines the method. It is our specialty and that we are passionate about. In fact, it is all we have done since 2007. 

AUBO
Siemens
Sydbank
FTZ
Bovia
HS
Isover

Jylland/Fyn
7100 Vejle
Hjulmagervej 8D

Contact
Tel: +45 75 19 19 38
E-mail: mail@frontpeople.dk

Sjælland
2605 Brøndby
Brøndby Stadion 20