At finde markedets bedste kandidat på det rette tidspunkt kræver erfarne ressourcer. Vores tilgang til Executive Search tager afsæt i en grundig og forudgående analyse og er en proaktiv og systematisk afdækning af markedet efter kandidater. Igennem vores erfaringer, kendskab til markedet og et tungt netværk identificerer og kortlægger vi de kandidater, der har skabt særlige resultater.

Du får derigennem topkandidater, der kan løfte opgaven, og skabe resultaterne i din virksomhed. Blandt de præsenterede topkandidater er du med til at udvælge spidskandidaterne til dybdeinterviews og personlighedstest. Vi kombinerer dette med grundige interviews af udvalgte referencer, så vi efterfølgende kan skabe et 360 graders view af spidskandidaterne. Det er et grundigt og professionelt forløb, og vi bliver ved, til vi har den rette person til stillingen.

FRONTPEOPLE | Rekruttering, Headhunting, Executive Search

Vores vision er at være den mest værdiskabende Headhunting og Executive Search virksomhed

Vi fokuserer på kompetence, partnerskab og udviklende samarbejde. Med denne tilgang skaber vi de bedste forudsætninger for at kunne tiltrække Executives, ledere og specialister.

Vores vej til succes, bygger på grundighed og indgående forståelse for opgaven. Samtidig er det essentielt, at både diskretion og de rette metoder tages i brug.

Som kunde vil du opleve betydningen af en gennemtestet og struktureret proces, hvor succesligningen indeholder erfaring, forretningsforståelse, indsigt i adfærdsmønstre, nysgerrighed og ikke mindst vedholdenhed. Dertil kommer en systematisk tilgang til opgaven samt at turde udfordre status quo.

Vi kvitterer med de bedst egnede kandidater og indfrielse af forventninger, og du tilbydes én af markedets bedste garantier.