det skal du være opmærksom på

NÅR DU REKRUTTERER VIA DIT NETVÆRK

Rekruttering via eget netværk kan være en nem og effektiv måde at rekruttere på, men der er også ulemper og faldgruber som du og din virksomhed helst bør undgå. Netværk giver kun adgang til et begrænset antal kandidater. Hvis I leder efter nye kompetencer, bør I overveje hvorvidt netværksrekruttering er den bedste løsning. Vores erfaring siger, at en ekstern rekrutteringspartner kan skabe stor værdi, fordi rekrutteringsvirksomheder ofte har stor ekspertise indenfor hvilken profiltype der passer bedst ind i den pågældende virksomhed. Forventningsafstem med jeres rekrutteringspartner og brug de kompetencer jeres rekrutteringspartner kan bidrage med.

 

Fordele ved at rekruttere via dit netværk
En af de helt klare fordele ved at rekruttere via dit netværk er, at du sparer tid og penge. Du skal hverken bruge tid eller ressourcer på annoncering eller brug af eksterne rekrutteringsvirksomheder.

Ulemper ved at rekruttere via dit netværk
En af de mest hyppige tendenser når du rekrutterer via dit netværk er, at du rekrutterer ud fra dit eget spejlbillede. Du ender ofte med at rekruttere ud fra en meget begrænset del af den tilgængelige arbejdsstyrke som er at finde på arbejdsmarkedet. Uden at bemærke det, kan du meget hurtigt komme til at overse den bedst kvalificerede kandidat til den givne jobposition. Dit netværk består typisk af profiltyper som på en eller anden måder minder om hinanden, og i mange tilfælde er du måske ikke klar over hvilken profil der gavner din virksomhed mest

Er du i tvivl? I så fald bør du overveje en rekrutteringspartner
Hos FRONTPEOPLE A/S er vi eksperter i rekruttering af direktører, ledere og specialister. Vi fungerer som Headhunter og samarbejdspartner og er effektive og overvejende i vores rekrutteringsproces. For os er det ikke nok at finde en kandidat, der lever op til de objektive kriterier. Vi sætter os ind i din virksomheds DNA, og sikrer os at finde kandidater som er proaktive og engagerede. Vi gør brug af vores erfaring og undgår dyre fejl når vi rekrutterer for din virksomhed.

Hvem er FRONTPEOPLE?

Forretningsdrevet rekruttering – det er vores speciale, det er det vi brænder for. Vi har siden 2007 løst rekrutteringer i hele værdikæden for vores kunder.

Læs mere om os her

Læs mere fra os

Sådan vælger du den helt rigtige headhunter

Headhunting og Executive Search er omfattende discipliner og det kan være svært at navigere i junglen af rekrutteringsvirksomheder. Det kan være fristende at vælge det mest kendte i branchen, men hvad giver i virkeligheden mest værdi for jeres virksomhed? Vi deler ud...

læs mere